Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οργανώνουμε δυναμικά την εκκίνηση της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ

🚩 Δευτέρα 4‑Νοε το πρώτο «πανηγυρικό κλείσιμο»

🔻🔻

📍 Την ερχό­με­νη Δευ­τέ­ρα 4 Νοέμ­βρη ξεκι­νά­ει η μεγά­λη Οικο­νο­μι­κή Εξόρ­μη­ση που προ­κή­ρυ­ξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμ­βρη και Δεκέμβρη.
📍 Για τη μέρα αυτή οι Οργα­νώ­σεις του Κόμ­μα­τος και της ΚΝΕ προ­γραμ­μα­τί­ζουν «πανη­γυ­ρι­κό κλεί­σι­μο» στα γρα­φεία, ενώ ήδη αυτή η βδο­μά­δα αξιο­ποιεί­ται ώστε να κατα­γρα­φεί η καλύ­τε­ρη δυνα­τή εκκί­νη­ση στο πρώ­το αυτό «κλεί­σι­μο».
📍 Μέλη και φίλοι του Κόμ­μα­τος εφο­διά­ζο­νται με κου­πό­νια και πραγ­μα­το­ποιούν άνοιγ­μα στους τόπους δου­λειάς και τις γει­το­νιές,
📍 Οργα­νώ­σεις μπαί­νουν σε άμιλ­λα μετα­ξύ τους και ταυ­τό­χρο­να προ­γραμ­μα­τί­ζο­νται οι πρώ­τες πρω­το­βου­λί­ες συμ­βο­λής στη δου­λειά με το κουπόνι.

ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2019

Ανά­με­σα σε άλλα, τις επό­με­νες μέρες, Οργα­νώ­σεις του Κόμ­μα­τος προ­χω­ρούν στα παρακάτω:

  • Οι Οργα­νώ­σεις Ζωγρά­φου, Ιλι­σί­ων και Γου­δή Αττι­κής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διορ­γα­νώ­νουν συναυ­λία το Σάβ­βα­το 2 Νοέμ­βρη, στις 8 μ.μ., στον δημο­τι­κό κινη­μα­το­γρά­φο «Αλέ­κα» (πλα­τεία Γαρ­δέ­νιας, Ζωγρά­φου). Θα συμ­με­τά­σχει το συγκρό­τη­μα «Ρωμιο­σύ­νη».
  • Το Σάβ­βα­το 2 Νοέμ­βρη, η ΤΕ Χανί­ων του ΚΚΕ διορ­γα­νώ­νει εκδή­λω­ση — συνε­στί­α­ση στις 8.30 μ.μ. στο Πολι­τι­στι­κό Κέντρο του δήμου Πλα­τα­νιά στο Μάλε­με (ένα­ντι εκκλη­σί­ας Αγί­ου Αντω­νί­ου). Θα μιλή­σει ο Μανώ­λης Συντυ­χά­κης, μέλος της ΕΠ Κρή­της του ΚΚΕ και βουλευτής.
  • Η ΤΕ Πει­ραιά του ΚΚΕ καλεί στο γλέ­ντι που διορ­γα­νώ­νει την Κυρια­κή 3 Νοέμ­βρη, στις 12.30 μ.μ., στην αίθου­σα επι­βα­τών του ΟΛΠ «ΗΕΤΙΩΝΑΣ» (Ακτή Βασι­λειά­δη — Σιλό, είσο­δος από πύλη Ε2).
  • Οι ΚΟ Ν. Ιωνί­ας Αττι­κής διορ­γα­νώ­νουν προ­βο­λή του Ντο­κι­μα­ντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρό­νια του Κόμ­μα­τος «Ο Δρό­μος μας…», την Κυρια­κή 3 Νοέμ­βρη, στις 7 μ.μ., στον κινη­μα­το­γρά­φο «Αστέ­ρας» (Ασκλη­πιού 4 Ν. Ιωνία).

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο