Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚ Βενεζουέλας: Να συντρίψουμε την αποσταθεροποιητική συνωμοσία της ακροδεξιάς

Με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε, το ΚΚ Βενε­ζου­έ­λας επι­ση­μαί­νει τα εξής:

«Το ΚΚ Βενε­ζου­έ­λας κατα­δι­κά­ζει τη νέα απο­στα­θε­ρο­ποι­η­τι­κή πρά­ξη της άκρας δεξιάς με επι­κε­φα­λής τη μαριο­νέ­τα, Χουάν Γκουάι­δο και τον φυγό­δι­κο, υπό­λο­γο στη Δικαιο­σύ­νη της Βενε­ζου­έ­λας, Λεο­πόλ­ντο Λόπεζ, οι οποί­οι στην υπη­ρε­σία του αμε­ρι­κα­νι­κού ιμπε­ρια­λι­σμού ανα­πτύσ­σουν παρα­πέ­ρα το πραξικόπημα.

Μπρο­στά σε αυτή τη νέα απο­στα­θε­ρο­ποι­η­τι­κή κλι­μά­κω­ση, το ΚΚ Βενε­ζου­έ­λας και η ΚΝ Βενε­ζου­έ­λας κινη­το­ποιού­μα­στε πανε­θνι­κά και καλού­με όλο το λαό να οργα­νω­θεί σε κάθε γωνιά του έθνους για να ηττη­θούν οι τρο­μο­κρα­τι­κές ενέρ­γειες που προ­σπα­θεί να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει η αντε­θνι­κή αντιπολίτευση.

Σήμε­ρα, περισ­σό­τε­ρο από ποτέ, αρμό­ζει στις Μπο­λι­βα­ρια­νές Εθνι­κές Ένο­πλες Δυνά­μεις, μαζί με όλο το λαό, να δια­τη­ρή­σουν την ενό­τη­τα και την εσω­τε­ρι­κή τους συνο­χή, να προ­ω­θή­σουν και να εμβα­θύ­νουν την πολι­τι­κο-στρα­τιω­τι­κή ενό­τη­τα στην υπε­ρά­σπι­ση της κυριαρ­χί­ας, της ανε­ξαρ­τη­σί­ας της πατρί­δας και των κατα­κτή­σε­ων που έχουν επι­τευ­χθεί από τον εργα­ζό­με­νο λαό της πόλης και της υπαίθρου.

Το ΚΚ Βενε­ζου­έ­λας και η ΚΝ Βενε­ζου­έ­λας καλού­με στην οργά­νω­ση και στην ενερ­γό κινη­το­ποί­η­ση των εργα­ζο­μέ­νων προς το Μιρα­φλό­ρες (προ­ε­δρι­κό μέγα­ρο) για να απορ­ρί­ψου­με τις τρο­μο­κρα­τι­κές ενέρ­γειες των τμη­μά­των της ακρο­δε­ξιάς. Επί­σης, συνυ­πο­γρά­φου­με το κάλε­σμα για τη μέγι­στη δυνα­τή κινη­το­ποί­η­ση εργα­τών, αγρο­τών, κοι­νο­τή­των και λαού για αύριο, 1 Μαΐου».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο