Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΚ Μεξικού: Παράσταση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία για το νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων

Την αλλη­λεγ­γύη τους προς τον ελλη­νι­κό λαό και το εργα­τι­κό κίνη­μα της χώρας μας, με αφορ­μή την ψήφι­ση του νομο­σχε­δί­ου για τον περιο­ρι­σμό των δια­δη­λώ­σε­ων, εξέ­φρα­σαν μέλη του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος του Μεξι­κού (Partido Comunista de Mexico), με συμ­βο­λι­κή δια­μαρ­τυ­ρία που πραγ­μα­το­ποί­η­σαν χθες έξω από την ελλη­νι­κή πρεσβεία.

Αντι­προ­σω­πεία του ΚΚ Μεξι­κού βρέ­θη­κε στην ελλη­νι­κή πρε­σβεία στην Πόλη του Μεξι­κού και παρέ­δω­σε ψήφι­σμα δια­μαρ­τυ­ρί­ας στον Έλλη­να πρέ­σβη κ. Ανα­στά­σιο Πέτροβα.

Στο ψήφι­σμα κατα­δι­κά­ζε­ται το εκτρω­μα­τι­κό νομο­σχέ­διο για την απα­γό­ρευ­ση των δια­δη­λώ­σε­ων και εκφρά­ζε­ται η αλλη­λεγ­γύη των μεξι­κα­νών κομ­μου­νι­στών στο ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ και το εργα­τι­κό κίνη­μα της Ελλάδας.

Στο ψήφι­σμα — ανα­κοί­νω­ση του Πολι­τι­κού Γρα­φεί­ου του ΚΚ Μεξι­κού — καταγ­γέλ­λε­ται τόσο η πολι­τι­κή της σημε­ρι­νής κυβέρ­νη­σης της ΝΔ όσο και των προη­γού­με­νων, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του ΣΥΡΙΖΑ, που συνέ­βα­λαν στο χτύ­πη­μα απέ­να­ντι στα εργα­τι­κά-λαϊ­κά δικαιώματα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο