Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κλέων Γρηγοριάδης (ΜεΡΑ25): Επιχείρησε μάταια να λοιδορήσει το ΚΚΕ αλλά πήρε την απάντηση που έπρεπε (ΒΙΝΤΕΟ)

Απά­ντη­ση στον κοι­νο­βου­λευ­τι­κό εκπρό­σω­πο του ΜέΡΑ25, Κλέ­ω­να Γρη­γο­ριά­δη, που επι­χεί­ρη­σε μάταια να λοι­δο­ρή­σει το ΚΚΕ για την τρο­πο­λο­γία με την εφά­παξ ενί­σχυ­ση σε ένστο­λους, έδω­σε ο Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, εκ μέρους του Κόμματος.

Το ΚΚΕ, ξεκα­θά­ρι­σε, έχει βιώ­σει στο πετσί του τη δρά­ση των κατα­σταλ­τι­κών μηχα­νι­σμών και δεν θα πέσει στην παγί­δα της κυβέρ­νη­σης, σε αντί­θε­ση με το ΜέΡΑ25, για την εφά­παξ ενίσχυση.

Ο Ν. Καρα­θα­να­σό­που­λος τόνι­σε ότι το ΚΚΕ ζητά την κατάρ­γη­ση των μονά­δων κατα­στο­λής, όπως ΜΑΤ, ΔΡΑΣΗ. Επί­σης, ζητά­ει την κατάρ­γη­ση της πανε­πι­στη­μια­κής αστυ­νο­μί­ας και δεν ζητά να μην υπά­γε­ται στο υπουρ­γείο, αλλά στους πρυτάνεις.

Ταυ­τό­χρο­να, επι­σή­μα­νε ότι υπάρ­χει μεγά­λο τμή­μα ενστό­λων που δια­φω­νεί με την πολι­τι­κή της κατα­στο­λής και το ΚΚΕ τους απευ­θύ­νει κάλε­σμα να συστρα­τευ­τούν με τον λαό και για τις διεκ­δι­κή­σεις του.

Βέβαια, πάει πολύ να προ­σπα­θεί ο Κλ. Γρη­γο­ριά­δης να κάνει μαθή­μα­τα στο ΚΚΕ, όταν στην ίδια τοπο­θέ­τη­σή του είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Καμιά φορά κάθε κρά­τος μπο­ρεί να δολο­φο­νή­σει κατά λάθος έναν πολί­τη. Οφεί­λει όμως μετά να ζητή­σει δημό­σια θαρ­ρε­τά συγ­γνώ­μη»… Αν για τον κ. Γρη­γο­ριά­δη κρα­τι­κές «κατά λάθος» δολο­φο­νί­ες είναι ανε­κτές, αρκεί να ξεπλέ­νο­νται με μια «συγ­γνώ­μη», περαι­τέ­ρω σχό­λια για την υπο­κρι­σία του κόμ­μα­τός του περιττεύουν…

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο