Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κλείνει η Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη με απόφαση Χαρδαλιά

Ο περιο­ρι­σμός κίνη­σης πολι­τών στη Νέα Παρα­λία Θεσ­σα­λο­νί­κης απο­φα­σί­στη­κε με εντο­λή του υφυ­πουρ­γού Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας και Δια­χεί­ρι­σης Κρί­σε­ων Νίκου Χαρ­δα­λιά και από­φα­ση του Γενι­κού Γραμ­μα­τέα Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Βασί­λειου Παπα­γε­ωρ­γί­ου και κατό­πιν σχε­τι­κής επι­κοι­νω­νί­ας με τον Δήμαρ­χο Θεσ­σα­λο­νί­κης Κων­στα­ντί­νο Ζέρ­βα και τον Περι­φε­ρειάρ­χη Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας Από­στο­λο Τζιτζικώστα.

Συγκε­κρι­μέ­να απο­φα­σί­στη­κε ο περιο­ρι­σμός κίνη­σης πολι­τών από Δευ­τέ­ρα έως Παρα­σκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επό­με­νη πρω­ι­νή) και καθ’ όλη τη διάρ­κεια του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου. Η έναρ­ξη ισχύ­ος της από­φα­σης είναι από την 14:00 ώρα της 31/03/2020 και ισχύ­ει για δεκα­τέσ­σε­ρις (14) ημέρες.

«Παρά τις αλλε­πάλ­λη­λες συστά­σεις για περιο­ρι­σμέ­νες και μόνο για ζωτι­κής ανά­γκης μετα­κι­νή­σεις, δυστυ­χώς η έκκλη­σή μας δεν έγι­νε αντι­λη­πτή. Η μη τήρη­ση των μέτρων και των κανό­νων περιο­ρι­σμέ­νης μετα­κί­νη­σης φέρ­νει νέα, δυστυ­χώς πιο αυστη­ρά μέτρα» δήλω­σε ο κ.Χαρδαλιάς

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο