Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Καταγγέλλει την ύπουλη επίθεση σε βάρος του μέλους του ΚΣ Αλέξανδρου Μπουγά

Την ύπου­λη επί­θε­ση σε βάρος του μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ Αλέ­ξαν­δρου Μπου­γά καταγ­γέλ­λει με ανα­κοί­νω­σή του το Γρα­φείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην ανα­κοί­νω­ση αναφέρεται:

«Καταγ­γέλ­λου­με την ύπου­λη και θρα­σύ­δει­λη επί­θε­ση, μέσα στα σκο­τά­δια, χθες το βρά­δυ, μιας συμ­μο­ρί­ας, που σύρ­θη­κε από τους υπο­νό­μους, σε βάρος του μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμ­μα­τέα της Οργά­νω­σης Σπου­δά­ζου­σας Αθή­νας, Αλέ­ξαν­δρου Μπουγά.

Ο τρό­πος που έδρα­σαν, οι αντι­κομ­μου­νι­στι­κές κραυ­γές τους (“παλιο­κομ­μού­νι” κ.λπ.), η ίδια η επί­θε­ση επι­βε­βαιώ­νει τη μεθο­δευ­μέ­νη δρά­ση μηχανισμών.

Μόνο τυχαία δεν είναι, αυτή την περί­ο­δο, η στο­χο­ποί­η­ση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από διά­φο­ρες ομά­δες με ύπο­πτο ρόλο. Ωφε­λεί μόνο όσους δεν θέλουν να κου­νιέ­ται φύλ­λο αμφι­σβή­τη­σης στην κυρί­αρ­χη πολι­τι­κή, όσους θέλουν τη νεο­λαία με σκυμ­μέ­νο κεφάλι.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δεν πτο­ού­νται από θρα­σύ­δει­λους αλή­τες, τρα­μπού­κους και χαφιε­δί­στι­κους, παρα­κρα­τι­κούς και κρα­τι­κούς μηχανισμούς».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο