Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Ο κυβερνητικός αυταρχισμός δε θα περάσει

«Σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι στο Οικο­νο­μι­κό Πανε­πι­στή­μιο Αθη­νών δυνά­μεις κατα­στο­λής εισέ­βα­λαν στο κτί­ριο του ιδρύ­μα­τος. Προη­γου­μέ­νως είχαν προ­βεί σε ρίψη χημι­κών και κρο­τί­δων κρό­του λάμψη

ς στο χώρο του Πανε­πι­στη­μί­ου, την ώρα που γίνο­νταν μαθή­μα­τα και βρί­σκο­νταν στη σχο­λή εκα­το­ντά­δες φοι­τη­τές. Τα σημε­ρι­νά περι­στα­τι­κά απο­τε­λούν ένα ακό­μη γεγο­νός κλι­μά­κω­σης της κατα­στο­λής που προ­στί­θε­ται σε όλα εκεί­να των προη­γού­με­νων ημε­ρών» ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νω­σή της η ΚΝΕ.

«Πραγ­μα­τι­κή αντί­δρα­ση και απά­ντη­ση στην έντα­ση της κατα­στο­λής της κυβέρ­νη­σης μπο­ρεί να απο­τε­λέ­σει η μαζι­κή συμ­με­το­χή των φοι­τη­τών στον αγώ­να, στις μαζι­κές διερ­γα­σί­ες των φοι­τη­τι­κών συλ­λό­γων και όχι ενέρ­γειες ομά­δων που δεν έχουν καμία σχέ­ση με το φοι­τη­τι­κό κίνη­μα και που αντι­κει­με­νι­κά αξιο­ποιού­νται ως άλλο­θι για την έντα­ση της κατα­στο­λής και τη συκο­φά­ντη­ση των αγώ­νων των φοι­τη­τών» τονί­ζει η ανα­κοί­νω­ση της ΚΝΕ, κατα­λή­γο­ντας «ο κυβερ­νη­τι­κός αυταρ­χι­σμός δε θα περάσει!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο