Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Το “νομοσχέδιο-ζόμπι” Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη θα μείνει στα χαρτιά

«Παρά την προ­σπά­θεια της κυβέρ­νη­σης να εκμε­ταλ­λευ­τεί με άθλιο τρό­πο την παν­δη­μία για να περά­σει αντι­δρα­στι­κά μέτρα και να επι­βά­λει “σιγή νεκρο­τα­φεί­ου” στα Πανε­πι­στή­μια, παρά τα ψέμα­τα, τη συκο­φα­ντία και τις προ­βο­κά­τσιες που αξιο­ποιεί ενα­ντί­ον των φοι­τη­τών, το απα­ρά­δε­κτο νομο­σχέ­διο Κερα­μέ­ως-Χρυ­σο­χο­ΐ­δη έχει ήδη κατα­δι­κα­στεί στη συνεί­δη­ση της νέας γενιάς και θα ακυ­ρω­θεί στην πρά­ξη» τονί­ζει σε ανα­κοί­νω­σή της η ΚΝΕ.

«Χιλιά­δες φοι­τη­τές, για τρί­τη συνε­χό­με­νη βδο­μά­δα, υπε­ρα­σπί­ζο­νται τις σπου­δές, τη ζωή και τα δικαιώ­μα­τά τους. Οι μεγα­λειώ­δεις κινη­το­ποι­ή­σεις τους σε όλη την Ελλά­δα, με όλα τα μέτρα προ­στα­σί­ας, ούτε “ρίσκο” έχουν, ούτε μπο­ρούν να απο­τε­λέ­σουν αντι­κεί­με­νο μιας ψευ­δε­πί­γρα­φης δικομ­μα­τι­κής κόντρας ανά­με­σα σε εκεί­νους που ευθύ­νο­νται για τη σημε­ρι­νή κατάσταση.

Η φωνή των φοι­τη­τών ‑και κάτω από τη μάσκα- ολο­έ­να δυνα­μώ­νει και ακού­γε­ται εκκω­φα­ντι­κά σ’ όλο τον λαό» προ­σθέ­τει η ΚΝΕ και κατα­λή­γει στην ανα­κοί­νω­σή της:

«Η κυβέρ­νη­ση, αντί να προ­χω­ρά σε προ­σα­γω­γές φοι­τη­τών ‑ανά­με­σά τους κι ένα μέλος της ΚΝΕ‑, αντί να επι­λέ­γει τον αυταρ­χι­σμό και την κατα­στο­λή, έστω και την τελευ­ταία ώρα, να απο­σύ­ρει το “ζωντα­νό-νεκρό” νομο­σχέ­διό της, με το οποίο επι­χει­ρεί να θωρα­κί­σει το Πανε­πι­στή­μιο Α.Ε. το οποίο έχτι­σαν δια­χρο­νι­κά όλες οι κυβερ­νή­σεις. Άλλω­στε, και να ψηφι­στεί, θα μεί­νει στα χαρτιά!».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο