Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κοίτα ποιος μιλάει!…

Γρά­φει ο Δημή­τρης Βαλα­ής //
Δάσκα­λος — Νάουσα

“Ρεσι­τάλ υπο­κρι­σί­ας από τη δημο­τι­κή αρχή Πελε­τί­δη” χαρα­κτη­ρί­ζει την πορεία στην Αθή­να, που διορ­γά­νω­σε η Δημο­τι­κή Αρχή και το Εργα­το­ϋ­παλ­λη­λι­κό Κέντρο Πάτρας! Ποιος; Η δημο­τι­κή παρά­τα­ξη “Ώρα Πατρών” του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανα­κοί­νω­σή της που δημο­σιεύ­ε­ται στο left.gr!!!

Αν η περή­φα­νη και μεγα­λειώ­δης δια­δή­λω­ση του λαού, χθες στο Σύνταγ­μα, είναι “παρά­στα­ση υπο­κρι­σί­ας”, το γυά­λι­σμα των παπου­τσιών Αμε­ρι­κά­νων, Ευρω­παί­ων και ντό­πιων αφε­ντι­κών (στο οποίο έχουν ιδιαί­τε­ρες επι­δό­σεις αυτοί) τι είναι;

Όμως τους κατα­νο­ού­με! Με τόσες κωλο­τού­μπες, λογι­κό είναι να ζαλι­στούν οι άνθρω­ποι και να μην ξέρουν ούτε τι λένε ούτε τι γράφουν!…

Τους αφιε­ρώ­νου­με τον επί­λο­γο του Θανά­ση Παφί­λη από την ομι­λία του χθες στη Βου­λή, κατά τη συζή­τη­ση της πρό­τα­σης μομφής:

“Εμείς, λοι­πόν, συνε­χί­ζου­με, μέχρι ο λαός να σπά­σει τις αλυ­σί­δες, κι όχι να τις χρυ­σώ­σου­με για να τον κοροϊ­δέ­ψου­με όπως εσείς!” (Θ. Παφί­λης απευ­θυ­νό­με­νος προς τον ΣΥΡΙΖΑ)

Γράμ­μα­τα της ποίησης

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο