Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός — Απ. Λύτρας: Και δεύτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός στην υπόθεση — Αστυνομικοί σύχναζαν στο μαγαζί του 53χρονου

«Εγώ έχω πλη­ρο­φο­ρί­ες για δύο αστυ­νο­μι­κούς που φέρο­νται να εμπλέ­κο­νται στην υπό­θε­ση» βια­σμού και σεξουα­λι­κής εκμε­τάλ­λευ­σης της 12χρονης από τον Κολω­νό είπε, μιλώ­ντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμ­πτης (20/10) ο δικη­γό­ρος της μητέ­ρας του κορι­τσιού, Από­στο­λος Λύτρας.

Σημειώ­νε­ται ότι έως τώρα οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ήθε­λαν έναν αστυ­νο­μι­κό ‑ο οποί­ος υπη­ρε­τεί στη ΓΑΔΑ- να είναι ανά­με­σα σε αυτούς που επι­κοι­νώ­νη­σαν με την 12χρονη.

Σχε­τι­κά με την υπό­θε­ση του βια­σμού κατ΄ επα­νά­λη­ψη και της εκπόρ­νευ­σης της 12χρονης, ο κ. Λύτρας σημεί­ω­σε πως «εγώ το είπα από την πρώ­τη στιγ­μή ότι θα έχου­με πολ­λές εκπλή­ξεις και πολ­λές συλλήψεις».

Ανα­φο­ρι­κά με την προ­φυ­λά­κι­ση της 37χρονης μητέ­ρας, είπε πως «δεν μπο­ρεί αλα καρτ να γίνο­νται δεκτά όσα είπε το παι­δί. Δεν γίνε­ται να λέει κάποια πράγ­μα­τα το παι­δί και να το παίρ­νου­με ως δεδο­μέ­νο και να λέει ότι η μητέ­ρα του δεν γνώ­ρι­ζε και αυτό να μην το λαμ­βά­νου­με υπόψη».

Χαρα­κτή­ρι­σε ως «λάθος» την από­φα­ση για προ­φυ­λά­κι­ση της μητέ­ρας του κορι­τσιού και είπε πως πρό­κει­ται για «βια­στι­κή και τελεί­ως λαν­θα­σμέ­νη τακτι­κή απέ­να­ντι στην μητέ­ρα. Η προ­σω­ρι­νή κρά­τη­ση αυτή έχει να κάνει και με το κλί­μα που έχει δημιουρ­γη­θεί για όλη αυτή την ιστορία».

«Παρό­τι ανα­κοί­νω­σε τι είχε πάει να καταγ­γεί­λει, την πρώ­τη φορά που πήγε στο ΑΤ Κολω­νού, αφού περί­με­νε 2,5 ώρες, της είπαν να πάει την επό­με­νη ημέ­ρα. Πήγε την επό­με­νη ημέ­ρα το πρωί και της είπαν να πάει στο Τμή­μα Ανη­λί­κων, στην ΓΑΔΑ», διευ­κρί­νι­σε ανα­φο­ρι­κά με την καταγ­γε­λία που έκα­νε η μητέ­ρα πως δεν την άφη­σαν να καταγ­γεί­λει τον 53χρονο την πρώ­τη φορά που το επιχείρησε.

Ο κ. Λύτρας ανέ­φε­ρε ακό­μη πως «Η μητέ­ρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατά­στη­μα του 53χρονου σύχνα­ζαν αστυ­νο­μι­κοί, εν ενερ­γεία και μη».

Τέλος, σχε­τι­κά με τα χρή­μα­τα που ζήτη­σε η 37χρονη από την σύζυ­γο του 53χρονου, είπε πως «Θα ήταν παρά­ξε­νο αν δεν είχε γίνει καταγ­γε­λία, αλλά πρώ­τα έγι­νε η καταγ­γε­λία και μετά πήρε χρή­μα­τα από την σύζυ­γο του 53χρονου και σε κάθε περί­πτω­ση τα ποσά αυτά δεν σχε­τί­ζο­νται με την κατη­γο­ρία της μαστροπείας».

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο