Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Συνελήφθη 55χρονος που βίασε τη 12χρονη

Ακό­μη μία σύλ­λη­ψη έγι­νε σήμε­ρα Παρα­σκευή για την υπό­θε­ση βια­σμού και εκμε­τάλ­λευ­σης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμ­φω­να με την ΕΛ.ΑΣ., πρό­κει­ται για έναν 55χρονο που φέρε­ται να συνα­ντή­θη­κε με την ανή­λι­κη και να την βίασε.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι εκκρε­μού­σαν προς εκτέ­λε­ση άλλα δύο εντάλ­μα­τα μετά τις δύο χθε­σι­νές συλ­λή­ψεις. Ειδι­κό­τε­ρα οι αστυ­νο­μι­κοί έψα­χναν έναν ηλε­κτρο­λό­γο και έναν ιδιω­τι­κό υπάλ­λη­λο. Σύμ­φω­να με αστυ­νο­μι­κές πηγές, ο άντρας που συνε­λή­φθη είναι ο ηλε­κτρο­λό­γος. Ο Ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος φέρε­ται να λεί­πει σε επαγ­γελ­μα­τι­κό ταξί­δι στο εξωτερικό.

Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Με την κατη­γο­ρία της “γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κο συμπλη­ρώ­σα­ντα και μη τα 12 έτη, ένα­ντι αμοι­βής, κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο που δεν συμπλή­ρω­σε τα 12 έτη, αντί­στοι­χα”, οδη στον εισαγ­γε­λέα οι δύο άνδρες, 35 και 39 ετών, που συνε­λή­φθη­σαν χθες, από την Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων, βάσει των νέων ενταλ­μά­των που εκδό­θη­καν από την ανακρίτρια.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, ότι σήμε­ρα συνε­λή­φθη και ένας άνδρας 55 ετών.

Οι δύο πρώ­τοι συλ­λη­φθέ­ντες κατη­γο­ρού­νται ότι απέ­κτη­σαν επα­φή με την 12χρονη ανή­λι­κη μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής συνο­μι­λιών και στη συνέ­χεια συνα­ντή­θη­καν μαζί της, ο 35χρονος του­λά­χι­στον τρεις φορές και ο 39χρονος μια φορά και προ­έ­βη­σαν στην αξιό­ποι­νη πρά­ξη ένα­ντι αμοιβής.

Σε έρευ­νες που έγι­ναν βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν στο σπί­τι του 35χρονου, 3 laptop, tablet και 2 κινη­τά τηλέ­φω­να, ενώ στην οικία του 39χρονου πιστό­λι και 42 φυσίγ­για, tablet κινη­τό τηλέ­φω­νο και κάρ­τα μνήμης

Οι συλ­λη­φθέ­ντες θα οδη­γη­θούν στον αρμό­διο εισαγγελέα.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο