Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κοροναϊός |> Ξεχάστε το εμβόλιο, ο Βελόπουλος λανσάρει ήδη κηραλοιφή!

🤣  Η λύση του προβλήματος ήρθε από την «Ελληνική Λύση», τυχαίο; 🙄 Δε νομίζουμε!

Ένα είναι το βασι­κό κοι­νό ατού ενός καλού πολι­τι­κού κι ενός καλού πωλη­τή: Να μπο­ρούν να προ­σαρ­μό­ζο­νται πολύ γρή­γο­ρα στις νέες συν­θή­κες ή στις νέες ανά­γκες της αγο­ράς. Εδώ έχου­με μία περί­πτω­ση όπου οι νέες συν­θή­κες δημιουρ­γούν και νέες ανά­γκες στην αγο­ρά, οπό­τε δεν είναι καθό­λου παρά­ξε­νο το ποιος θα σώσει την κατάσταση:
Ο δεύ­τε­ρος πιο σημα­ντι­κός πολι­τι­κός / τηλε­πω­λη­τής της χώρας, ο Κυριά­κος Βελό­που­λος (για­τί η πρώ­τη θέση δεν χρειά­ζε­ται να σας πού­με ποιος την έχει παντο­τι­νά καβατζωμένη).

Οι δε νέες συν­θή­κες είναι φυσι­κά η επέ­λα­ση του κορω­νοϊ­ού, η οποία έχει ήδη μετα­τρέ­ψει την Αμα­λιά­δα σε πόλη – φάντα­σμα. Μέσα σε ένα κλί­μα άψο­γης κρα­τι­κής ετοι­μό­τη­τας, όπου ο Εθνι­κός Οργα­νι­σμός Δημό­σιας Υγεί­ας ξέρει ακρι­βώς τι πρέ­πει να πει για την σχέ­ση του ιού με την Θεία Κοι­νω­νία, ο πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Λύσης και μεγι­στά­νας των κηρα­λοι­φών έρχε­ται να μας σώσει με μία (ακό­μη) θαυ­μα­τουρ­γή κρέμα.

Ας δού­με λοι­πόν τι παί­ζει με την κηρα­λοι­φή Βυζα­ντι­νόν (…όχι παί­ζου­με!), η οποία μετα­ξύ άλλων περιέ­χει δηλη­τή­ριο οχιάς, μέδου­σας και ρίγα­νη, έτσι για τη φάση. Σύμ­φω­να με τα όσα είπε ο ίδιος ο άρχο­ντας στην εκπο­μπή της 4ης Μαρτίου:

«Ο κορο­ναϊ­ός είναι ένα θέμα. Με την Βυζα­ντι­νόν, απο­τρέ­πε­τε κάθε μικρό­βια από τα χέρια σας. Είναι φυσι­κό, φόρ­μου­λα με βότα­να μέσα. Μία επά­λει­ψη θα κάνε­τε το πρωί, μία το μεση­μέ­ρι και μία το βρά­δυ.…
Μετά κάνε­τε 17 χει­ρα­ψί­ες.
Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών.
Ούτε να φοβά­σαι τον κορο­ναϊό. Ούτε τίπο­τα. Έχει από τα λίγα βότα­να που είναι δυσεύρετα.
Ούτε κορο­ναϊό, ούτε να φοβά­στε ιώσεις, ούτε να φοβά­στε τίπο­τα. Δεν υπάρ­χει καλύ­τε­ρο προ­ϊ­όν από αυτό εδώ. Αντι­βα­κτυ­ρια­κό για κορο­ναϊ­ούς και λοι­πά και δε φοβά­σαι τίποτα.»
(δια πάσα νόσον και πάσα μαλακία)

✔️   Και να μην ξεχνά­με! Αφού ξεμπερ­δέ­ψα­με με τον κορω­νο­ϊό, 💪 πρέ­πει να πού­με ότι το μαγα­ζί έχει και κηρα­λοι­φές για την κυτ­τα­ρί­τι­δα, τώρα που έρχε­ται σιγά σιγά το καλοκαίρι.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από luben_TV

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο