Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κορονοϊός: Δύο νεκροί σήμερα — Κατέληξε άνδρας 52 χρόνων χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Άλλα δύο νεκροί προ­στέ­θη­καν σήμε­ρα στη λίστα των θυμά­των του κορω­νοϊ­ού στην Ελλά­δα, ανε­βά­ζο­ντας τον αριθ­μό των νεκρών στους 238.

Σήμε­ρα το πρωί κατέ­λη­ξε ένας άνδρας 52 ετών χωρίς υπο­κεί­με­να νοσή­μα­τα. Ο ασθε­νής από την περιο­χή της Καβά­λας είχε εισα­χθεί στη Μονά­δα Ειδι­κών Λοι­μώ­ξε­ων του Πανε­πι­στη­μια­κού Γενι­κού Νοσο­κο­μεί­ου Αλε­ξαν­δρού­πο­λης στις 26 Ιου­λί­ου, καθώς είχε βρε­θεί θετι­κός στον νέο κορω­νο­ϊό. Να σημειω­θεί ότι εργα­ζό­ταν σε σού­περ μάρ­κετ της περιο­χής της Καβά­λας και είχε τότε προ­κλη­θεί ανη­συ­χία στην τοπι­κή κοινότητα.

Στις 7 Αυγού­στου εισή­χθη στη Μονά­δα Εντα­τι­κής Θερα­πεί­ας καθώς η υγεία του παρου­σί­α­σε επι­δεί­νω­ση και σήμε­ρα το πρωί, στις 08:40 π.μ. τελι­κά έχα­σε τη μάχη για τη ζωή.

Το γεγο­νός ότι ο 52χρονος δεν είχε υπο­κεί­με­να νοσή­μα­τα έχει ανη­συ­χή­σει τους για­τρούς και μάλι­στα για το περι­στα­τι­κό έχει ήδη ενη­με­ρω­θεί ο κ. Σωτή­ρης Τσιό­δρας, εκπρό­σω­πος του υπουρ­γεί­ου Υγεί­ας για τον νέο κορωνοϊό.

Παράλ­λη­λα, πριν από λίγο στις 10:00 π.μ. απε­βί­ω­σε λόγω επι­πλο­κών από τον νέο κορω­νο­ϊό και μια 85χρονη γυναί­κα που νοση­λευό­ταν δια­σω­λη­νω­μέ­νη στη ΜΕΘ του Πανε­πι­στη­μια­κού Γενι­κού Νοσο­κο­μεί­ου της Λάρι­σας. Η 85χρονη έπα­σχε από κολ­πι­κή μαρ­μα­ρυ­γή, αρτη­ρια­κή υπέρ­τα­ση και σακ­χα­ρώ­δη διαβήτη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο