Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κορονοϊός: Κατέληξε 37χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Νάουσας — Δεν υπήρχε ΜΕΘ!!!

Τη μάχη με τον κορο­νο­ϊό έχα­σε 37χρονη εργα­ζό­με­νη στο νοσο­κο­μείο της Νάου­σας. Μάλι­στα, όπως καταγ­γέλ­λει η , η 37χρονη χρειά­στη­κε να νοση­λευ­τεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσο­κο­μείο δεν είχε και κατέ­λη­ξε πριν προ­λά­βει να μετα­φερ­θεί σε άλλο νοσοκομείο.

Συγκε­κρι­μέ­να, σύμ­φω­να με τον πρό­ε­δρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχά­λη Γιαν­νά­κο, η νεα­ρή είχε κατα­γω­γή από την Έδεσ­σα και εργα­ζό­ταν ως επι­κου­ρι­κή βοη­θός ακτι­νο­λό­γου στο νοσο­κο­μείο της Νάουσας.

Όταν νόση­σε από κορω­νο­ϊό, σύμ­φω­να πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, νοση­λεύ­τη­κε στο νοσο­κο­μείο Έδεσ­σας, ωστό­σο ζήτη­σε τη δια­κο­μι­δή της στο νοσο­κο­μείο Νάου­σας όπου εισή­χθη στις 27 Νοεμ­βρί­ου στην απλή κλι­νι­κή Covid.

Το πρωί της Παρα­σκευ­ής, όπως ανα­φέ­ρει ο κ. Γιαν­νά­κος, η υγεία της επι­δει­νώ­θη­κε και δια­σω­λη­νώ­θη­κε, όμως επει­δή δεν υπάρ­χει ΜΕΘ στο νοσο­κο­μείο Νάου­σας, βρέ­θη­κε κλί­νη στο νοσο­κο­μείο Αγ. Δημή­τριος στη Θεσ­σα­λο­νί­κη. Η άτυ­χη  εξέ­πνευ­σε προ­τού πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η μετα­φο­ρά της.

«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσο­κο­μείο που νοση­λευό­νταν υπήρ­χε ΜΕΘ και δεν θα χρειά­ζο­νταν η δια­κο­μι­δή της. Συλ­λη­πη­τή­ρια στους δικούς της ανθρώ­πους και τους συνα­δέλ­φους», κατέ­λη­ξε ο πρό­ε­δρος της ΠΟΕΗΔΗΝ.

 

Μπε­λο­γιάν­νης / Πλου­μπί­δης – Χικ­μέτ – Μαξ Χάβε­λα­αρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο