Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Σε εξέλιξη η έκθεση αρχειακού υλικού

Στο πλαί­σιο των πρω­το­βου­λιών της ΚΟ Αττι­κής για τα 75 χρό­νια από την Απε­λευ­θέ­ρω­ση της Αθή­νας και την ένο­πλη ταξι­κή σύγκρου­ση του Δεκέμ­βρη του ’44, σε εξέ­λι­ξη είναι η έκθε­ση αρχεια­κού υλι­κού του Κόμ­μα­τος, στην έδρα της ΚΟ Αττι­κής (Αχαρ­νών 241), με τίτλο «Ένας αιώ­νας δρά­σης μέσα από τις εκδό­σεις του ΚΚΕ».

Μέρες και ώρες λει­τουρ­γί­ας της έκθε­σης: Τετάρ­τη 5 μ.μ. — 8 μ.μ., Παρα­σκευή 5 μ.μ. — 8 μ.μ., Σάβ­βα­το και Κυρια­κή 10 π.μ. — 1 μ.μ. και 5 μ.μ. — 8 μ.μ. Τις ίδιες ώρες θα λει­τουρ­γεί έκθε­ση βιβλίου.

Παράλ­λη­λα, δια­κι­νεί­ται το Λεύ­κω­μα που έχει επι­με­λη­θεί η ΚΟ Αττι­κής με τίτλο «1944. Η Απε­λευ­θέ­ρω­ση της Αθή­νας και η ταξι­κή σύγκρου­ση του Δεκέμ­βρη. Ντο­κου­μέ­ντα και διδάγματα».
Η
εκδή­λω­ση παρου­σί­α­σης του Λευ­κώ­μα­τος θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Κυρια­κή 15 Δεκέμ­βρη, στις 7 μ.μ. στο γήπε­δο του Σπόρ­τιγκ, και θα ολο­κλη­ρω­θεί με μεγά­λη συναυ­λία αφιε­ρω­μέ­νη στο αντάρ­τι­κο τραγούδι.
Συμ­με­τέ­χουν: Ρίτα Αντω­νο­πού­λου, Στά­θης Δρο­γώ­σης, Κώστας Θωμα­ΐ­δης, Νατά­σα Μου­σά­δη, Μαριάν­να Πολυ­χρο­νί­δη, Κώστας Τρια­ντα­φυλ­λί­δης, Διο­νύ­σης Τσα­κνής, Μανώ­λης Φάμελ­λος. Ενορ­χή­στρω­ση: Θύμιος Παπαδόπουλος.

Έκθεση εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» 

Στο πλαί­σιο της έκθε­σης αρχεια­κού υλι­κού του Κόμ­μα­τος στην έδρα της ΚΟ Αττι­κής, λει­τουρ­γεί έκθε­ση εκδό­σε­ων της Σύγ­χρο­νης Επο­χής που κυκλο­φό­ρη­σαν από την ίδρυ­σή της μέχρι και σήμερα.

Η έκθε­ση λει­τουρ­γεί στο βιβλιο­πω­λείο της Αθή­νας (Μαυ­ρο­κορ­δά­του 1–3) στις μέρες και ώρες λει­τουρ­γί­ας του:

  • Δευ­τέ­ρα: 9.00–16.00
  • Τρί­τη: 9.00–20.00
  • Τετάρ­τη: 9.00–16.00
  • Πέμ­πτη: 9.00–20.00
  • Παρα­σκευή: 9.00–20.00
  • Σάβ­βα­το: 9.00–15.00.

902 click

🎈  «Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ»

🎈  Εγκαινιάστηκε η συγκλονιστική έκθεση πρωτότυπου αρχειακού υλικού 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο