Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη

Η Κεντρι­κή Επι­τρο­πή του ΚΚΕ απο­χαι­ρε­τά με βαθιά θλί­ψη τον σύντρο­φο Θόδω­ρο Ιγνα­τιά­δη, που «έφυ­γε» απροσ­δό­κη­τα σήμε­ρα από τη ζωή. Συγκε­κρι­μέ­να, σημειώ­νει τα εξής:

«Η ΚΕ του ΚΚΕ με βαθιά θλί­ψη απο­χαι­ρε­τά τον σύντρο­φο Θόδω­ρο Ιγνα­τιά­δη, μέλος της ΕΠ Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας και Περι­φε­ρεια­κό Σύμ­βου­λο, ο οποί­ος έφυ­γε πρό­ω­ρα σήμε­ρα από τη ζωή.

Ο σύντρο­φος Θόδω­ρος γεν­νή­θη­κε στη Θέρ­μη Θεσ­σα­λο­νί­κης το 1964 από φτω­χή αγρο­τι­κή οικο­γέ­νεια. Σπού­δα­σε στην Κτη­νια­τρι­κή Σχο­λή του ΑΠΘ και ακο­λού­θη­σε το επάγ­γελ­μα του κτηνίατρου.

Εντά­χθη­κε στις γραμ­μές της ΚΝΕ το 1983 και το 1985 έγι­νε μέλος του ΚΚΕ. Το 1991 πέρα­σε απο­κλει­στι­κά στη δου­λειά του Κόμ­μα­τος ανα­λαμ­βά­νο­ντας διά­φο­ρες χρε­ώ­σεις. Από το 2004 υπήρ­ξε μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Θεσ­σα­λο­νί­κης και από το 2011 μέχρι και σήμε­ρα μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Διε­τέ­λε­σε γραμ­μα­τέ­ας της Αχτι­δι­κής Επι­τρο­πής Ανα­το­λι­κής Υπαίθρου.

Ο σ. Θόδω­ρος Ιγνα­τιά­δης ξεχώ­ρι­σε με τη δρά­ση του στους μαζι­κούς φορείς αλλά και στις αιρε­τές θέσεις στις οποί­ες είχε εκλε­γεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος του Δήμου Θέρ­μης και από το 2014 μέχρι και σήμε­ρα Περι­φε­ρεια­κός Σύμ­βου­λος Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Από το 2011 μέχρι τον Ιού­νιο του 2012 υπήρ­ξε βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ. Συμ­με­τεί­χε επί­σης στον Κτη­νια­τρι­κό Σύλ­λο­γο Θεσ­σα­λο­νί­κης και για πολ­λά χρό­νια ήταν αντι­πρό­σω­πος στον Πανελ­λή­νιο Κτη­νια­τρι­κό Σύλ­λο­γο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

Ο σύντρο­φος Θόδω­ρος, σύντρο­φος συνε­πής, εργα­τι­κός και ακού­ρα­στος σε όλη την κομ­μα­τι­κή ζωή του υπε­ρα­σπί­στη­κε με στα­θε­ρό­τη­τα την πολι­τι­κή του ΚΚΕ.

Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφρά­ζει τα πιο θερ­μά του συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οικο­γέ­νεια του, στη σύζυ­γο του σ. Βίκυ, στα δύο του παι­διά, σ. Γιάν­νη και Χρή­στο, καθώς και σε όλους τους οικεί­ους του.

Η κηδεία του συντρό­φου Θόδω­ρου θα γίνει αύριο Σάβ­βα­το, στις 17:00 στη Θέρμη».

Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας

Με ιδιαί­τε­ρη συγκί­νη­ση, βαθιά θλί­ψη, και πόνο η Επι­τρο­πή Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ απο­χαι­ρε­τά τον σύντρο­φο Θόδω­ρο Ιγνα­τιά­δη, μέλος της Ε.Π. Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας και Περι­φε­ρεια­κό Σύμ­βου­λο, που απροσ­δό­κη­τα «έφυ­γε» σήμε­ρα από τη ζωή.

Ο σ. Θόδω­ρος γεν­νή­θη­κε στη Θέρ­μη Θεσ­σα­λο­νί­κης το 1964 από φτω­χή αγρο­τι­κή οικο­γέ­νεια. Σπού­δα­σε στην Κτη­νια­τρι­κή Σχο­λή του ΑΠΘ και παράλ­λη­λα εργα­ζό­ταν σε διά­φο­ρες δου­λειές για να μπο­ρέ­σει να αντα­πο­κρι­θεί στις ανά­γκες της οικο­γέ­νειας του. Από το 1996 λει­τουρ­γού­σε κτη­νια­τρείο στη Θέρμη.

Οργα­νώ­θη­κε στην ΚΝΕ το 1983 όπου ανέ­λα­βε διά­φο­ρες χρε­ώ­σεις και γραμ­μα­τέ­ας της Τομε­α­κής Οργά­νω­σης Ανα­το­λι­κής Υπαί­θρου της ΚΝΕ. Στο ΚΚΕ οργα­νώ­θη­κε το 1985 και από το 1991 πέρα­σε απο­κλει­στι­κά στην δου­λειά του Κόμ­μα­τος. Από το 2004 υπήρ­ξε μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Θεσ­σα­λο­νί­κης και από το 2011 μέχρι και σήμε­ρα μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Διε­τέ­λε­σε γραμ­μα­τέ­ας της Αχτι­δι­κής Επι­τρο­πής Ανα­το­λι­κής Υπαίθρου.

Τίμη­σε με την δρά­ση του το ΚΚΕ σε όλους τους μαζι­κούς φορείς και τις αιρε­τές θέσεις στις οποί­ες είχε εκλε­γεί. Ο Θόδω­ρος Ιγνα­τιά­δης ήταν Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος του Δήμου Θέρ­μης από το 2002 μέχρι και το 2014. Από το 2014 μέχρι και σήμε­ρα Περι­φε­ρεια­κός Σύμ­βου­λος Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας. Συμ­με­τεί­χε στον Κτη­νια­τρι­κό Σύλ­λο­γο Θεσ­σα­λο­νί­κης και για πολ­λά χρό­νια ήταν αντι­πρό­σω­πος στον Πανελ­λή­νιο Κτη­νια­τρι­κό Σύλ­λο­γο και στο ΓΕΩΤΕΕ. Από το 2011 μέχρι τον Ιού­νιο του 2012 διε­τέ­λε­σε βου­λευ­τής Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης του ΚΚΕ.

Ο σύντρο­φος Θόδω­ρος σε όλη την διάρ­κεια της ζωής του υπήρ­ξε πρό­τυ­πο συνέ­πειας, ιδε­ο­λο­γι­κής και πολι­τι­κής στα­θε­ρό­τη­τας και εργα­τι­κό­τη­τας. Θυσί­α­ζε όλο του το χρό­νο, ακό­μα και σε βάρος της επαγ­γελ­μα­τι­κής του απα­σχό­λη­σης, ώστε με επάρ­κεια να αντα­πο­κρί­νε­ται στις ευθύ­νες του απέ­να­ντι στο κίνη­μα. Ήταν ιδιαί­τε­ρα αγα­πη­τός σε όλους τους συντρό­φους και τους συνα­γω­νι­στές με τους οποί­ους συνερ­γα­ζό­ταν αλλά και ευρύ­τε­ρα στον κόσμο της Θέρ­μης και στη γύρω περιοχή.

Η Επι­τρο­πή Περιο­χής της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ εκφρά­ζει τα πιο θερ­μά της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οικο­γέ­νεια του, στη σύζυ­γο του συντρό­φισ­σα Βίκυ, στα δύο του παι­διά, συντρό­φους Γιάν­νη και Χρή­στο, που μόλις πριν λίγες μέρες πέρα­σαν στην Ιατρι­κή, καθώς και σε όλους τους οικεί­ους του.

Η κηδεία του συντρό­φου θα γίνει αύριο Σάβ­βα­το 4 Σεπτέμ­βρη, στις 5 μ.μ. στη Θέρμη.

Πέθα­νε ο Θόδω­ρος Ιγνα­τιά­δης, πρώ­ην βου­λευ­τής του ΚΚΕ και περι­φε­ρεια­κός σύμβουλος

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο