Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κρήτη: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιο, θα κάνει την 2η δόση

Έχα­σε την σύζυ­γό του από παρε­νέρ­γειες του εμβο­λί­ου κατά του κορω­νοϊ­ού, σε μια τρα­γω­δία που συγκλό­νι­σε το πανελ­λή­νιο. Από την πρώ­τη στιγ­μή, κρά­τη­σε μια ψύχραι­μη και αξιο­πρε­πή στά­ση, την ώρα που είχε να ανέ­βει έναν πραγ­μα­τι­κό Γολ­γο­θά. Και τώρα, θέλει να ολο­κλη­ρώ­σει τον δικό του εμβολιασμό…

Ο λόγος για τον Μανώ­λη Κρυο­βρυ­σα­νά­κη, τον σύζυ­γο της 44χρονης Γλυ­κε­ρί­ας Μανου­σά­κη — Κρυο­βρυ­σα­νά­κη, ο οποί­ος επι­κοι­νώ­νη­σε με το Κέντρο Υγεί­ας Αγί­ας Βαρ­βά­ρας και ζήτη­σε να προ­γραμ­μα­τι­στεί η δεύ­τε­ρη δόση του δικού εμβο­λια­σμού! Μάλι­στα, ζήτη­σε από το για­τρό με τον οποίο μίλη­σε τηλε­φω­νι­κά, να κάνει την δεύ­τε­ρη δόση με άλλο σκεύ­α­σμα, από αυτό που είχε κάνει ο ίδιος και η αδι­κο­χα­μέ­νη Γλυκερία…

Ο για­τρός από το Κ.Υ. Αγί­ας Βαρ­βά­ρας, με την άδεια του Μανώ­λη, δημο­σιο­ποί­η­σε το περι­στα­τι­κό με την παρα­κά­τω ανάρ­τη­ση στο facebook:

Θα ήθε­λα να μοι­ρα­στώ μαζί σας μια ιδιαί­τε­ρη εμπει­ρία που έζη­σα πριν λίγες ημέρες….
Ενώ βρι­σκό­μουν στο τακτι­κό ιατρείο μου , έρχε­ται η νοση­λεύ­τρια βάρ­διας του εμβο­λια­στι­κού και με σχε­δόν τρε­μά­με­νη φωνή μου ζήτη­σε να πάω επει­γό­ντως στο τηλέ­φω­νο για να συνο­μι­λή­σω με κάποιο πολί­τη ανα­φο­ρι­κά με τη 2η δόση του εμβο­λί­ου του.
Στη γραμ­μή του τηλε­φώ­νου ήταν ένας ευγε­νέ­στα­τος κύριος , που μέχρι να ακού­σω το όνο­μά του δεν θα μπο­ρού­σα ποτέ να φαντα­στώ την πραγ­μα­το­ποί­η­ση του δια­λό­γου μας .
«Μανώ­λης Κρυοβρυσανάκης» .
Μπο­ρεί να μην σας θυμί­ζει κάτι το ονο­μα­τε­πώ­νυ­μό του στο πρώ­το άκου­σμα , πρό­κει­ται όμως για το σύζυ­γο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυ­γε» πριν ένα μήνα μετά την πρώ­τη δόση του εμβο­λια­σμού της.
Ήσυ­χη φωνή, γλυ­κός λόγος ανα­μειγ­μέ­νος με περίσ­σιο πόνο …. δηλώ­νει ότι η μόνη του παρά­κλη­ση είναι να πραγ­μα­το­ποι­ή­σει τη 2η δόση του δικού του εμβο­λια­σμού καθα­ρά για ψυχο­λο­γι­κούς λόγους με άλλο σκεύ­α­σμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυ­κε­ρία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβο­λί­ων. Μάλι­στα η ίδια του είχε ζητή­σει να συνε­χί­σει ….ώστε να μην γίνει η περί­πτω­σή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!
Τού ζήτη­σα την άδεια να γρά­ψω για το διά­λο­γό μας, στέλ­νο­ντάς του το κεί­με­νο να το δια­βά­σει πριν τη δημο­σί­ευ­ση, και με εξέ­πλη­ξε ακό­μη μια φορά λέγοντας:
« Για­τρέ από τη συνο­μι­λία μας κατά­λα­βα πολ­λά και σου έχω εμπι­στο­σύ­νη τι θα γρά­ψεις …μη μου στεί­λεις τίποτα !!!!

Πηγή: ekriti.gr

«Ο Χικ­μέτ στην Ελλά­δα», του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο