Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα δύο χρόνια

Στο Μάν­τσε­στερ επι­στρέ­φει ο Κρι­στιά­νο Ρονάλ­ντο αφού η Γιου­νάι­τεντ ανα­κοί­νω­σε και επί­ση­μα την συμ­φω­νία της με τον Πορ­το­γά­λο άσο για δύο χρόνια.

Οι εξε­λί­ξεις το τελευ­ταίο διά­στη­μα ήταν ραγδαί­ες μετά την επι­θυ­μία του Ρονάλ­ντο να φύγει από την Γιου­βέ­ντους, με την Μάν­τσε­στερ Σίτι να είναι αυτή που έκα­νε πρώ­τη κίνη­ση για την από­κτη­σή του.

Το deal ανά­με­σα στην Γιου­νάι­τεντ και την Γιου­βέ­ντους έκλει­σε στα 15 εκατ. ευρώ συν άλλα οχτώ σε μπόνους.

Ο Πορ­το­γά­λος σού­περ σταρ του ποδο­σφαί­ρου είχε αγω­νι­στεί στους «κόκ­κι­νους διά­βο­λους» την περί­ο­δο 2003–2009, κατα­κτώ­ντας την πρώ­τη του Χρυ­σή Μπά­λα, όπως επί­σης και το πρώ­το Champions League της καριέ­ρας του.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάν­τσε­στερ Γιου­νάι­τεντ είναι στην ευχά­ρι­στη θέση να επι­βε­βαιώ­σει πως η ομά­δα έχει φτά­σει συμ­φω­νία με την Γιου­βέ­ντους για την μετα­γρα­φή του Κρι­στιά­νο Ρονάλντο.

Ο Κρι­στιά­νο, ο οποί­ος έχει κερ­δί­σει 5 χρυ­σές μπά­λες, έχει κερ­δί­σει μέχρι στιγ­μής 30 τρό­παια στην καριέ­ρα του, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου 5 Champions League, 4 Παγκό­σμια Κύπελ­λα Συλ­λό­γων, 7 τίτλους στην Αγγλία, Ισπα­νία και Ιτα­λία και μία κατά­κτη­ση EURO, με την πατρί­δα του την Πορ­το­γα­λία. Κατά την πρώ­τη του θητεία με την Μάν­τσε­στερ Γιου­νάι­τεντ, σκο­ρά­ρο­ντας 118 γκολ σε 292 αγώνες.

Όλοι στην ομά­δα ανυ­πο­μο­νούν να καλω­σο­ρί­σουν τον Κρι­στιά­νο πίσω στο Μάντσεστερ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο