Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κρούσματα κορονοϊού σε ιδιωτική κλινική Περιστέρι

Κρού­σμα­τα του νέου κορο­νοϊ­ού εντο­πί­στη­καν στην ιδιω­τι­κή κλι­νι­κή «Ταξιάρ­χαι» που βρί­σκε­ται στο Περι­στέ­ρι. Έγι­νε γνω­στό πως στην κλι­νι­κή πήγε κλι­μά­κιο του ΕΟΔΥ.

Οι μέχρι τώρα πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν πως τα κρού­σμα­τα είναι αρκε­τά πάνω από 20. Θετι­κοί έχουν βρε­θεί ασθε­νείς και εργα­ζό­με­νοι της κλινικής.

Σε δηλώ­σεις που έκα­νε στο κανά­λι «MEGA» ο διευ­θυ­ντής της Παθο­λο­γι­κής Κλι­νι­κής «Ταξιάρ­χαι» Γιώρ­γος Μόσιος ανέ­φε­ρε πως έγι­ναν όλες οι εξε­τά­σεις σε ασθε­νείς και εργα­ζό­με­νους και ότι την κλι­νι­κή το πρωί επι­σκέ­φθη­καν οι Σ. Τσιό­δρας και Ν. Χαρδαλιάς.

Δήλω­σε ότι στην κλι­νι­κή «πάρ­θη­καν πολ­λά μέτρα, που θα τα ανα­κοι­νώ­σει ο κ. Τσιό­δρας, είναι μέτρα προ­στα­σί­ας». Πρό­σθε­σε ότι «έχουν απα­γο­ρευ­τεί οι εισα­γω­γές. Είναι λίγοι αυτοί που νοση­λεύ­ο­νται, είναι μονο­ψή­φιος ο αριθ­μός» και πως «υπάρ­χουν ειδι­κές οδη­γί­ες για το πώς θα τους χειριστούμε».

Για τους εργα­ζό­με­νους επι­βε­βαί­ω­σε πως «βρέ­θη­καν κάποιοι θετι­κοί, οι οποί­οι σαφώς θα απο­μα­κρυν­θούν από την εργα­σία τους με τις απα­ραί­τη­τες οδηγίες».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο