Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κτήνη έφτιαξαν στο facebook «Σύλλογο Κυνηγών Λαθρομεταναστών»

Στο facebook που αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κές, αντι­φα­σι­στι­κές, αντι­να­τοϊ­κές ομά­δες μπλο­κά­ρο­νται για «ρητο­ρι­κή μίσους» (Φονιά­δες των λαών Αμε­ρι­κά­νοι), μισάν­θρω­ποι, φασί­στες, ρατσι­στές και κάθε λογής κατα­κά­θι της κοι­νω­νί­ας κάνουν πάρτι.

Σε αυτό το Facebook (που ενο­χλεί­ται από τον αντι­ι­μπε­ρια­λι­σμό) έκα­νε την εμφά­νι­σή του πριν λίγα 24ωρα «Σύλ­λο­γος Κυνη­γών Λαθρο­με­τα­να­στών» (ως ομά­δα)  και με στό­χο τα κτή­νη να… πάρουν τα όπλα ενα­ντί­ον των μετα­να­στών στα σύνορα.

Σύμ­φω­να με το δημο­σί­ευ­μα του «e‑thessalia.gr» που ανέ­δει­ξε το θέμα:

Τα όπλα που διέ­θε­ταν τα μέλη φιγου­ρά­ρι­ζαν στις αναρ­τή­σεις τους (κάποιοι έβα­ζαν και άδειες οπλο­φο­ρί­ας) μαζί με δηλώ­σεις μίσους κατά των «λαθρο­με­τα­να­στών» στον Βόλο, που πρέ­πει να «ξεβρω­μί­σει».

Οργά­νω­ναν ταξί­δι στον Έβρο με τα δια­θέ­σι­μα όπλα τους για να φυλά­ξουν τα σύνο­ρα… Οι αναρ­τή­σεις ξεχεί­λι­ζαν από μίσος και ποζά­ρι­ζαν οι χρή­στες με στι­λέ­τα, μαχαί­ρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλο­φο­ρί­ας. Στο facebook η ομά­δα μετρού­σε εκα­το­ντά­δες μέλη, ενώ δημιουρ­γή­θη­κε στις 3 Μαρ­τί­ου, ώστε να υπάρ­ξει οργά­νω­ση και να φύγουν για Έβρο να ενι­σχύ­σουν τις πολιτοφυλακές.

foto apo fb

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο