Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ο Ζωγρά­φος, Λογο­τέ­χνης, θεω­ρη­τι­κός τέχνης Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος συνε­χί­ζει τον Ιού­νιο τις εικα­στι­κές του εκθέ­σεις και παρου­σιά­σεις στην Ελλά­δα και το εξωτερικό.

Η έκθε­ση ζωγρα­φι­κών του έργων και επι­ζω­γρα­φι­σμέ­νων σφαι­ρών με τίτλο “Μορ­φές και Κιο­νό­κρα­να” / “Capitals and Forms” στο Νομι­σμα­τι­κό Μου­σείο Αθη­νών (Ιλί­ου Μέλα­θρον), η οποία εγκαι­νιά­στη­κε με επι­τυ­χία τον Μάιο, την Διε­θνή Ημέ­ρα Μου­σεί­ων, θα διαρ­κέ­σει μέχρι τις 20 Ιου­νί­ου 2022. / ΕΔΩ

Από τις 28 Μαί­ου μέχρι και τις 30 Ιου­λί­ου 2022, συμ­με­τέ­χει με δύο ζωγρα­φι­κά έργα του στην μεγά­λη διε­θνή αντι­πο­λε­μι­κή έκθε­ση “Padiglione Ucraina”,που ξεκί­νη­σε εντυ­πω­σια­κά στην Biblioteca Civica A. Aonzo, της Quiliano (SV) στην Βόρεια Ιτα­λία. Την επι­μέ­λεια της έκθε­σης έχει ο Ruggero Maggi με την συνερ­γα­σία του SACS-MUSEO DINAMICO DELLA MAIL ART. / ΕΔΩ

Την Κυρια­κή 12 Ιου­νί­ου 2022 θα ολο­κλη­ρω­θούν τα φετι­νά Art Weekends στο χώρο του Art Studio Est-La Chambre, που από την επα­νέ­ναρ­ξη των καλ­λι­τε­χνι­κών δρω­μέ­νων κρά­τη­σαν συνε­χές το ενδια­φέ­ρον των φιλότεχνων.

Παράλ­λη­λα o Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος συμ­με­τέ­χει ως μέλος της κρι­τι­κής επι­τρο­πής στον πανελ­λή­νιο λογο­τε­χνι­κό δια­γω­νι­σμό που έχει προ­κη­ρύ­ξει η Εται­ρεία Ελλή­νων λογο­τε­χνών (ΕΕΛ) και η Εθνι­κή Εται­ρεία των Ελλή­νων Λογο­τε­χνών (ΕΕΕΛ), τα απο­τε­λέ­σμα­τα του οποί­ου θα ανα­κοι­νω­θούν περί τα μέσα Ιουνίου.

Στο τέλος του μήνα με συνερ­γά­τες του θα βρί­σκε­ται στο Αργο­στό­λι της Κεφα­λο­νιάς, όπου και θα ανα­κοι­νώ­σει το θερι­νό εκθε­σια­κό πρό­γραμ­μα της Σύγ­χρο­νης Πινα­κο­θή­κης Villa “Ροδό­πη”, η οποία με την ηθι­κή στή­ρι­ξη ντό­πιων και ξένων καλ­λι­τε­χνών και δια­νο­ου­μέ­νων δια­νύ­ει επι­τυ­χώς 22 χρό­νια ανε­ξάρ­τη­των και σημα­ντι­κών καλ­λι­τε­χνι­κών δραστηριοτήτων.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΗΝΑ!!

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο