Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ- ART STUDIO EST / ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Ο ζωγρά­φος, λογο­τέ­χνης, περ­φόρ­μερ, θεω­ρη­τι­κός τέχνης Κώστας Ευαγ­γε­λά­τος μετά την ολο­κλή­ρω­ση των εικα­στι­κών εκθέ­σε­ων και των εκδη­λώ­σε­ων που πραγ­μα­το­ποί­η­σε με επι­τυ­χία στην Σύγ­χρο­νη Πινα­κο­θή­κη Villa Ροδό­πη στο Αργο­στό­λι της Κεφα­λο­νιάς θα μετα­βεί στην Αθη­ναι­κή έδρα του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE για την ενερ­γή συμ­με­το­χή του στα εικα­στι­κά δρώ­με­να, που παρά τις αντί­ξο­ες συν­θή­κες της παν­δη­μί­ας συνε­χί­ζο­νται με την τήρη­ση όλων των ανα­γκαί­ων μέτρων προστασίας.

euaggelatos33

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΙΓΙΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΤΕΧΝΩΣ.

.
Συμ­με­τέ­χει ήδη με καλ­λι­τέ­χνες από την Ελλά­δα, την Κύπρο, την Βουλ­γα­ρία, την Ρωσία, το Ισρα­ήλ και την Αίγυ­πτο στο Μου­σείο “ΘΑΛΑΣΣΑ”, Museum “THALASSA” στο Δήμο Αγί­ας Νάπα της Κύπρου, στην διε­θνή έκθε­ση με τίτλο: “Η Ελλη­νι­κή συμ­μα­χία του Μεγά­λου Αλε­ξάν­δρου και ο Ελλη­νι­κός πολι­τι­σμός”, η οποία παρα­τά­θη­κε μέχρι τις 31 Οκτω­βρί­ου 2020.

euaggelatos34

ART STUDIO EST, ATHENS 1990

Επί­σης συμ­με­τέ­χει στην μεγά­λη Έκθε­ση ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ μελών του Επι­με­λη­τή­ριου Εικα­στι­κών Τεχνών Ελλά­δος (ΕΕΤΕ) στον προ­αύ­λιο χώρο του Μεγά­ρου της Δου­κίσ­σης στο Βυζα­ντι­νό και Χρι­στια­νι­κό Μου­σείο, Βασ. Σοφί­ας 22 στην Αθή­να. Η έκθε­ση με ελεύ­θε­ρη είσο­δο θα διαρ­κέ­σει μέχρι τις 25 Οκτω­βρί­ου 2020.

euaggelatos35

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ART STUDIO EST.

Στις 30 Οκτω­βρί­ου 2020, ώρα 7.30–10 μ.μ. στα πλαί­σια της έναρ­ξης των Φθι­νο­πω­ρι­νών ART WEEKENDS θα γίνει επε­τεια­κός εορ­τα­σμός για τα 30 χρό­νια από την ίδρυ­ση του ART STUDIO “EST” στην Αθήνα.

euaggelatos36

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΟΚΤ. 2020, SCRIPTORIUM

Η πρώ­τη εκδή­λω­ση θα περι­λαμ­βά­νει έκθε­ση ντο­κου­μέ­ντων από performance που διορ­γα­νώ­θη­καν στην Ελλά­δα, την Ισπα­νία, την Σκω­τία, την Σου­η­δία, την Ολλαν­δία και την Γαλ­λία, εικα­στι­κό και θεω­ρη­τι­κό εκδο­τι­κό υλι­κό, γλυ­πτά, λιθο­γρα­φί­ες, κολ­λάζ και αντι­κεί­με­να τέχνης.

euaggelatos38

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΗΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΓΟΓΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 2020.

Καλό, δυνα­μι­κό και δημιουρ­γι­κό Οκτώβρη!!

ART STUDIO EST- LA CHAMBRE
COSTAS EVANGELATOS
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΘΝ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ)
Για τις επι­σκέ­ψεις των φιλό­τε­χνων απα­ραί­τη­τη η προ­συ­νεν­νό­η­ση στα τηλ: 210 7294259 και 6944621286.

 

 

 

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο