Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κόρινθος: Υποψήφια δήμαρχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» η Βιβή Τζέκου

Η Βιβή Τζέ­κου, δημο­τι­κή σύμ­βου­λος της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» και μέλος της ΤΕ του ΚΚΕ, θα είναι υπο­ψή­φια δήμαρ­χος Κορίν­θου με τη «Λαϊ­κή Συσπείρωση».

Τη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση έκα­νε η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Κοριν­θί­ας του Κόμ­μα­τος, η οποία καλεί «τον κόσμο της Κοριν­θί­ας να επι­λέ­ξει σε όλες τις κάλ­πες τα ψηφο­δέλ­τια του ΚΚΕ, να κάνει πιο δυνα­τή τη δύνα­μή του», καθώς «είναι η μονα­δι­κή ψήφος που δεν θα πάει χαμέ­νη, δεν θα τη βρει ο εργα­ζό­με­νος απέ­να­ντί του σε αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση ή δημο­τι­κή αρχή».

«Το ΚΚΕ, οι υπο­ψή­φιοι με τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” στους δήμους της Κοριν­θί­ας και στην Περι­φέ­ρεια Πελο­πον­νή­σου προ­σπά­θη­σαν όλο αυτό το διά­στη­μα να απο­κα­λύ­ψουν την ουσία των προ­βλη­μά­των που βιώ­νει ο λαός στο νομό μας, τις αιτί­ες τους. Πάλε­ψαν να δεί­ξουν τον δρό­μο που πρέ­πει να ακο­λου­θή­σουν οι εργα­ζό­με­νοι και τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα για να διεκ­δι­κή­σουν αγω­νι­στι­κά, να αντι­πα­λέ­ψουν την πολι­τι­κή που εξυ­πη­ρε­τεί τη στρα­τη­γι­κή του κεφα­λαί­ου σε κεντρι­κό όσο και σε τοπι­κό επί­πε­δο», σημειώνει.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο