Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Κότα» ο επικεφαλής των μισανθρώπων του Βόλου — Συνεχίζουν να χύνουν δηλητήριο με άλλο όνομα

«Ήταν μια ανοη­σία, δεν τα εννο­ού­σα­με. Αφή­στε μας, δεν θα πει­ρά­ξου­με κανέ­ναν. Ήταν όλα ένα λάθος». Με αυτά τα λόγια εκλι­πα­ρού­σε χθες τους αστυ­νο­μι­κούς στην Ασφά­λεια Βόλου ο 34 χρο­νος δια­χει­ρι­στής της ρατσι­στι­κής δια­δι­κτυα­κής σελί­δας «Σύλ­λο­γος Κυνη­γών Λαθρομεταναστών».

Η Αστυ­νο­μία δεν στοι­χειο­θέ­τη­σε κατη­γο­ρί­ες σε βάρος του, ωστό­σο, θα δια­βι­βά­σει τον σχε­τι­κό φάκε­λο στον Εισαγ­γε­λέα Βόλου, προ­κει­μέ­νου να απο­φαν­θεί εκεί­νος εάν προ­κύ­πτει παρά­βα­ση του νόμου περί ρατσι­σμού και προ­ώ­θη­ση ρατσι­στι­κής βίας. Ο προ­σα­χθείς αφέ­θη­κε στην συνέ­χεια ελεύθερος.

Δεν εκπλήσ­σει η στά­ση του, μιας και όλοι οι όμοιοι του μόλις έρχο­νται αντι­μέ­τω­ποι με τις ευθύ­νες των πρά­ξε­ών προ­σπα­θούν ε κάθε τρό­πο να τη γλι­τώ­σουν και αμέ­σως μετά να συνε­χί­σουν να χύνουν δηλη­τή­ριο ή και να προ­βαί­νουν σε πρά­ξεις βίας.

Μετά τις προ­σα­γω­γές άλλα­ξε το όνο­μα της σελί­δας και ονο­μά­στη­κε σε Σύλ­λο­γο Πατριω­τών Βόλου (άλλα­ξε ο Μανο­λιός κι έβα­λε την κάπα αλλιώς), ενώ μέσα από την Ασφά­λεια ο δια­χει­ρι­στής με ανάρ­τη­σή του ζητού­σε να ακυ­ρω­θεί η αντι­συ­γκέ­ντρω­ση στον Αγιο Νικό­λαο, που οργά­νω­νε … για­τί ήταν παράνομη.

Τους φόβι­σε η δημο­σιό­τη­τα και η κατα­κραυ­γή για­τί έχουν μάθει να λει­τουρ­γούν στο σκο­τά­δι και να τη σκα­που­λά­ρουν. Ενδει­κτι­κή είναι η ανάρ­τη­ση του δια­χει­ρι­στή μόλις έγι­νε γνω­στή η ύπαρ­ξη της φασιστοομάδας.

fasistoomada1

Ο δια­χει­ρι­στής που δηλώ­νει στο προ­φίλ του και δόκι­μος ανθυ­πο­λο­χα­γός του στρα­τού αλλά και μέλη της ομά­δας είναι πρό­σω­πα γνω­στά στην Ασφά­λεια. Η δρά­ση της κλει­στής δια­δι­κτυα­κής ομά­δας που δημιουρ­γή­θη­κε στις 3 Μαρ­τί­ου έγι­νε γνω­στή όταν άρχι­σε να εξα­πλώ­νε­ται και να απο­κτά μέλη. Τα όπλα που διέ­θε­ταν τα μέλη φιγου­ρά­ρι­ζαν στις αναρ­τή­σεις τους (κάποιοι έβα­ζαν φωτό και με άδειες οπλο­φο­ρί­ας) που συνο­δεύ­ο­νταν από δηλώ­σεις μίσους κατά των «λαθρο­με­τα­να­στών» στον Βόλο, που πρέ­πει να «ξεβρω­μί­σει».

Οργά­νω­ναν αντι­συ­γκέ­ντρω­ση ενά­ντια στο αντι­ρα­τσι­στι­κό συλ­λα­λη­τή­ριο που είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί για χθες στις 7 το από­γευ­μα στον Αγιο Νικό­λαο και ο δια­χει­ρι­στής καλού­σε τα μέλη στις 6 το από­γευ­μα για οργά­νω­ση. Επί­σης οργά­νω­ναν ταξί­δι στον Έβρο με τα δια­θέ­σι­μα όπλα τους, για να φυλά­ξουν τα σύνορα…

Οι αναρ­τή­σεις ξεχεί­λι­ζαν από μίσος κατά των προ­σφύ­γων και πόζα­ραν οι χρή­στες με στι­λέ­τα, μαχαί­ρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από το e‑thessalia.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο