Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κύπελλο Ελλάδας: «Άκυρο» από την Κυπριακή Αστυνομία για την διεξαγωγή του τελικού στη Λευκωσία — Εναλλακτική λύση το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σε αρνη­τι­κή εισή­γη­ση προ­χώ­ρη­σε η Κυπρια­κή Αστυ­νο­μία ανα­φο­ρι­κά με την πιθα­νό­τη­τα διε­ξα­γω­γής του τελι­κού του Κυπέλ­λου Ελλά­δος στη Λευκωσία.

Παρά το γεγο­νός ότι είχε υπάρ­ξει προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία της ΕΠΟ με την Κυπρια­κή Ομο­σπον­δία, η τοπι­κή αστυ­νο­μία εκτί­μη­σε όλα τα δεδο­μέ­να κατα­λή­γο­ντας ότι δεν μπο­ρεί να εγγυ­η­θεί την ασφα­λή διε­ξα­γω­γή του αγώ­να που είχε προ­γραμ­μα­τι­στεί για τις 20 Μάη στο στά­διο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Ως εκ τού­του, η ΕΠΟ βρί­σκε­ται ξανά σε ανα­ζή­τη­ση τοπο­θε­σί­ας για την διε­ξα­γω­γή του αγώ­να, ενώ κρού­σεις έχουν γίνει και στις αντί­στοι­χες ομο­σπον­δί­ες της Αγγλί­ας και της Γερ­μα­νί­ας, με την πρώ­τη να έχει απα­ντή­σει θετικά.

Με τα τωρι­νά δεδο­μέ­να, το πιθα­νό­τε­ρο ενδε­χό­με­νο είναι ο τελι­κός να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στην Ελλά­δα και συγκε­κρι­μέ­να στο Παν­θεσ­σα­λι­κό Στά­διο του Βόλου, με τον αντι­πρό­ε­δρο της ΕΠΟ Αστέ­ριο Αντω­νί­ου να κάνει λόγο για αλλα­γή της ημε­ρο­μη­νί­ας του αγώ­να, ενώ ανα­μέ­νε­ται και η απά­ντη­ση του δημάρ­χου του Βόλου Αχ. Μπέου.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο