Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς – Νέες εκλογές στις 25 Ιούνη

Με τους αρχη­γούς των κοι­νο­βου­λευ­τι­κών κομ­μά­των επι­κοι­νώ­νη­σε τηλε­φω­νι­κά το μεση­μέ­ρι ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης στο πλαί­σιο της διε­ρευ­νη­τι­κής εντο­λής για το σχη­μα­τι­σμό κυβέρ­νη­σης, που παρέ­λα­βε από την Πρό­ε­δρο της Δημο­κρα­τί­ας, Κατε­ρί­να Σακελλαροπούλου.

Συγκε­κρι­μέ­να επι­κοι­νώ­νη­σε με τον πρό­ε­δρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέ­ξη Τσί­πρα, τον πρό­ε­δρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρου­λά­κη, τον Γενι­κό Γραμ­μα­τέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρη Κου­τσού­μπα και τον πρό­ε­δρο της Ελλη­νι­κής Λύσης Κυριά­κο Βελό­που­λο.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση του Γρα­φεί­ου Τύπου του πρω­θυ­πουρ­γού, ο Κ. Μητσο­τά­κης επα­νέ­λα­βε ότι θεω­ρεί πως δεν υπάρ­χει προ­ϋ­πό­θε­ση για σχη­μα­τι­σμό κυβέρ­νη­σης από την παρού­σα Βου­λή κι ότι προ­τί­θε­ται να επι­στρέ­ψει τη διε­ρευ­νη­τι­κή εντο­λή σήμε­ρα το απόγευμα.

Μετέ­φε­ρε στους πολι­τι­κούς αρχη­γούς ότι η κυβέρ­νη­ση θα προ­τεί­νει την επί­σπευ­ση της σύγκλη­σης και διά­λυ­σης της νέας Βου­λής (την Κυρια­κή), ώστε να διε­ξα­χθούν βου­λευ­τι­κές εκλο­γές στις 25 Ιου­νί­ου.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο