Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Μπογδάνος: Ο αντικομμουνιστής «λαγός» καταστολής, αυταρχισμού & συκοφάντης του εργατικού κινήματος

Τις τελευ­ταί­ες μέρες ο βου­λευ­τής της ΝΔ Κ. Μπο­γδά­νος ‑παλιά μου τέχνη κόσκι­νο, στο­χο­ποιεί ασύ­στο­λα με το γνω­στό «νηφά­λιο» προ­βο­κα­τό­ρι­κο  τρό­πο του, όποιον θεω­ρεί ότι «βλά­πτει την έννο­μη τάξη».

Σαν τον παλιό χωρο­φύ­λα­κα που εκτός από ειδι­κός στην αντι­κομ­μου­νι­στι­κή προ­πα­γάν­δα, μέσα στη γρα­φι­κό­τη­τά του παρί­στα­νε και το «λαγω­νι­κό» που «μυρί­ζε­ται» τα πάντα…
Καλεί την εργο­δο­σία της δημο­σιο­γρά­φου Ελ. Κου­μά­ντου να της κάνει «συστά­σεις» για το τι θα γρά­φει και πώς θα σχο­λιά­ζει τις εξε­λί­ξεις, ακό­μα και μέσω του προ­σω­πι­κού της λογα­ρια­σμού σε μέσο κοι­νω­νι­κής δικτύωσης.

Εκτο­ξεύ­ει νομι­κές απει­λές στον δημο­σιο­γρά­φο Ν. Μπο­γιό­που­λο, ότι «ήρθε η ώρα του», με αφορ­μή σχό­λιο του δημο­σιο­γρά­φου στο οποίο δεν ανα­φε­ρό­ταν καν το όνο­μά του βου­λευ­τή της ΝΔ, όμως αυτός πρό­λα­βε να «μυγια­στεί».

Μπογδάνος + Κασιδιάρης

Δεν είναι δικο­μα­νής, ούτε έχει κάποια μανία καταδίωξης.

Ένας φανα­τι­κός αντι­κομ­μου­νι­στής είναι, από­λυ­τα συνε­πής με το σύστη­μα που υπη­ρε­τεί. Κι επει­δή «ου γαρ έρχε­ται μόνον», γι’ αυτό και τον είδα­με στην πρό­σφα­τη ξενο­φο­βι­κή συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Βικτω­ρί­ας, μαζί με τον υπό­δι­κο ναζί Κασι­διά­ρη, να σιγο­ντά­ρουν μια χού­φτα «αγα­να­κτι­σμέ­νους» ρατσιστές.

Θυμί­ζου­με πως κοντά στο ίδιο σημείο διορ­γα­νώ­θη­κε αντι­ρα­τσι­στι­κή συγκέ­ντρω­ση, η οποία ‑όπως καταγ­γέλ­λουν οι διορ­γα­νω­τές- χτυ­πή­θη­κε από την Αστυ­νο­μία και έγι­ναν συλ­λή­ψεις στο ύψος της ΑΣΟΕΕ.

Από­λυ­τη κάλυ­ψη παρεί­χε ‑φυσι­κά, η κυβέρ­νη­ση στον βου­λευ­τή της, νομι­μο­ποιώ­ντας έτσι τις ενέρ­γειες των φασι­στών και ρίχνο­ντας νερό στο μύλο του ρατσισμού.
Κατά την ενη­μέ­ρω­ση των πολι­τι­κών συντα­κτών, ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Στ. Πέτσας ρωτή­θη­κε εάν απο­δο­κι­μά­ζει η κυβέρ­νη­ση την παρου­σία του βου­λευ­τή της ΝΔ Κ. Μπο­γδά­νου σε αντι­με­τα­να­στευ­τι­κή συγκέ­ντρω­ση μαζί με τον ναζι­στή Ηλ. Κασι­διά­ρη και απά­ντη­σε ως εξής:

«Δεν το βλέ­που­με έτσι, βλέ­που­με δύο εκδη­λώ­σεις. Ποια ήταν η αντι­δια­δή­λω­ση, το αφή­νω σε εσάς να το κρί­νε­τε». Από εκεί και πέρα δια­κή­ρυ­ξε ότι «ένας βου­λευ­τής μπο­ρεί να συμ­με­τέ­χει σε μια εκδή­λω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας, αν το επιθυμεί»!!!

Και αντι­κομ­μου­νι­στής λοι­πόν και «λαγός» κατα­στο­λής, αυταρ­χι­σμού και συκο­φά­ντης του εργα­τι­κού κινήματος…

Όλα μαζί τα “καλά” των απο­λο­γη­τών ενός συστή­μα­τος σάπιου μέχρι το μεδούλι.

Που όσο περισ­σό­τε­ρο σαπί­ζει τόσο πιο πολύ πέφτει και στην ανά­γκη περι­πτώ­σε­ων σαν του Μπο­γδά­νου και των ομοί­ων του… Κατή­φο­ρος δίχως πάτο.

Βέβαια, η μάχη με τους Μπο­γδά­νους και τους κάθε μορ­φής εκφρα­στές της συντή­ρη­σης και των αντι­λαϊ­κών πολι­τι­κών δε γίνε­ται με λεκτι­κούς τσα­μπου­κά­δες στα socal media αλλά με όρους μαζι­κού κινήματος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο