Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λάρισα: Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τον Γιάννη Αρζουμανίδη

Δήλω­ση στή­ρι­ξης του ΚΚΕ από τον Γιάν­νη Αρζου­μα­νί­δη υπο­ψή­φιο με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στη περι­φέ­ρεια Θεσ­σα­λί­ας και πρώ­ην μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Η δήλω­ση έγι­νε στη συγκέ­ντρω­ση της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» του Δήμου Λαρι­σαί­ων, το βρά­δυ της Παρα­σκευ­ής 1η Φλε­βά­ρη στο Χατζη­γιάν­νειο Πνευ­μα­τι­κό Κέντρο Λάρισας.

Συγκε­κρι­μέ­να, ο Γιάν­νης Αρζου­μα­νί­δης, ανέφερε:

«Αγα­πη­τοί φίλοι και φίλες, αγα­πη­τοί σύντρο­φοι και συντρό­φισ­σες, δε σας κρύ­βω ότι το τελευ­ταίο διά­στη­μα νιώ­θω μια σχε­τι­κή αμη­χα­νία, βρί­σκο­μαι σ’ έναν ανοι­χτό διά­λο­γο τόσο με το ΚΚΕ, όσο και με τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” για την συστρά­τευ­ση σε μια υπό­θε­ση που είναι πάρα πολύ σημα­ντι­κή, ειδι­κά για την χρο­νιά που δια­νύ­ου­με, με αλλε­πάλ­λη­λες εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις, αλλά ταυ­τό­χρο­να δεν σας κρύ­βω ότι νιώ­θω και μια απί­στευ­τη ομορ­φιά που βρί­σκο­μαι εδώ ανά­με­σά σας, στα παλιά και γνώ­ρι­μα λημέ­ρια για μένα.

Έστω κι αν με δική μου ευθύ­νη βρέ­θη­κα για ένα μεγά­λο χρο­νι­κό διά­στη­μα μακριά σας, αλλά ο χρό­νος και το σημείο που ο καθέ­νας συνει­δη­το­ποιεί με ποιον πρέ­πει να πάει και ποιον να αφή­σει έχω την αίσθη­ση ότι έφτα­σε και για μένα. Ως συνερ­γα­ζό­με­νος λοι­πόν με τα ψηφο­δέλ­τια της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” υπό­σχο­μαι εδώ μπρο­στά σας ότι θα προ­σπα­θή­σω να δώσω τον καλύ­τε­ρο εαυ­τό μου εν είδει πολι­τι­κής συγνώ­μης, σε μια συμ­φω­νία αν θέλε­τε με τα ψηφο­δέλ­τια της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης”. Ένα είδος που για κάποιους μπο­ρεί να θεω­ρη­θεί έξω από αυτό το χώρο παρεξηγήσιμο.

Ζήτη­σα λίγο χώρο από τη “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” στο δρό­μο του αγώ­να και η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” μου το προ­σέ­φε­ρε απλό­χε­ρα και πιστεύω ότι τέτοιος χώρος υπάρ­χει πολύς σ΄ αυτό τον δρό­μο που θα ακο­λου­θή­σου­με από δω και στο εξής μαζί. Για πάρα πολ­λούς ανθρώ­πους οι οποί­οι βρί­σκο­νται σ΄ άλλους πολι­τι­κούς χώρους είτε ανέ­ντα­χτοι είτε μέσα σε οργα­νω­μέ­νους σχη­μα­τι­σμούς και συλ­λο­γι­κό­τη­τες και στη πορεία, επει­δή ακρι­βώς αυτός ο προ­βλη­μα­τι­σμός είναι διά­χυ­τος μετά από πάρα πολύ μεγά­λη απο­γο­ή­τευ­ση, πολύ μεγά­λου αριθ­μού ανθρώ­πων και εύχο­μαι και η δικιά μου παρου­σία από τα ψηφο­δέλ­τια της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” να μπο­ρέ­σει να στεί­λει αυτό το μήνυ­μα, να σημα­το­δο­τή­σει τη δυνα­τό­τη­τα αυτών των ανθρώ­πων να να συμ­με­τά­σχουν σ΄ αυτόν τον κοι­νό αγώ­να με όποιον τρό­πο αυτοί θεω­ρούν σημαντικότερο.

Η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” και το ΚΚΕ δεν έχουν να προ­σφέ­ρουν σε κανέ­ναν καρέ­κλες και δεν το κάναν ποτέ, αυτό που δίνουν είναι χώρο στο δρό­μο του αγώ­να και όποιος θέλει να τοπο­θε­τη­θεί σ΄αυτόν το δρό­μο με την γρο­θιά σφιγ­μέ­νη, στον αγώ­να να έρθει μαζί μας».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο