Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λάρισα: Σύλληψη 10 μαθητών για κατάληψη — Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε η διεύθυνση του ΕΠΑΛ!!!

Στη σύλ­λη­ψη δέκα μαθη­τών (εννέα ανη­λί­κων και ενός ενή­λι­κα) του ΕΠΑΛ Λάρι­σας προ­χώ­ρη­σαν χθες οι αστυ­νο­μι­κές αρχές έπει­τα από παρέμ­βα­ση του εισαγ­γε­λέα και στο πλαί­σιο προ­κα­ταρ­κτι­κής έρευνας.

Την παρέμ­βα­ση ζήτη­σαν καθη­γη­τές και η διεύ­θυν­ση του 7ου Επαγ­γελ­μα­τι­κού Λυκεί­ου Λάρι­σας το οποίο βρι­σκό­ταν υπό κατά­λη­ψη από την περα­σμέ­νη Δευ­τέ­ρα, αλλά σε αυτή, όπως ανα­φέ­ρουν τοπι­κά ΜΜΕ, φαί­νε­ται ότι προ­στέ­θη­καν και εξω­σχο­λι­κά στοιχεία.

Μαζί με τους μαθη­τές κλή­θη­καν και οι γονείς των ανή­λι­κων μαθη­τών για να κατα­θέ­σουν, ενώ αργό­τε­ρα με εντο­λή εισαγ­γε­λέα οι συλ­λη­φθέ­ντες αφέ­θη­καν ελεύθεροι.

Όπως χαρα­κτη­ρι­στι­κά γρά­φει σήμε­ρα η «Ελευ­θε­ρία», είναι η πρώ­τη φορά τα τελευ­ταία χρό­νια του­λά­χι­στον στη Λάρισα,που συλ­λαμ­βά­νο­νται τόσοι μαθη­τές λυκεί­ου για κατάληψη.

Επί­σης πρό­κει­ται για μια από τις  περι­πτώ­σεις που η διεύ­θυν­ση σχο­λεί­ου κατα­φεύ­γει στις εισαγ­γε­λι­κές αρχές ζητώ­ντας την παρέμ­βα­σή τους, την ώρα που βρί­σκε­ται σε εξέ­λι­ξη μία κατάληψη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο