Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

Λήγει αύριο Τετάρ­τη 17 Αυγού­στου 2022, η προ­θε­σμία υπο­βο­λής αιτή­σε­ων για το πρό­γραμ­μα επι­δό­τη­σης θέσε­ων στους βρε­φο­νη­πια­κούς, παι­δι­κούς σταθ­μούς, Κέντρα Δημιουρ­γι­κής Απα­σχό­λη­σης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ­μεΑ για την περί­ο­δο 2022–2023.

Σκο­πός της παρά­τα­σης που δόθη­κε είναι η καλύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­ση όλων των γονέ­ων που επι­θυ­μούν να συμ­με­τέ­χουν στο πρό­γραμ­μα, μετά και το αυξη­μέ­νο ενδια­φέ­ρον που σημειώ­θη­κε από τις πρώ­τες μέρες που άνοι­ξε η πλατ­φόρ­μα, σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση του υπουρ­γεί­ου Εργα­σί­ας και Κοι­νω­νι­κών Υπο­θέ­σε­ων. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η υπο­βο­λή των αιτή­σε­ων γίνε­ται ηλε­κτρο­νι­κά από τους γονείς ή εκπρο­σώ­πους των παι­διών με χρή­ση των κωδι­κών του Taxisnet στην Ελλη­νι­κή Εται­ρεία Τοπι­κής Ανά­πτυ­ξης και Αυτο­διοί­κη­σης (ΕΕΤΑΑ).

Όπως έχει ήδη ανα­κοι­νω­θεί από το υπουρ­γείο Εργα­σί­ας και Κοι­νω­νι­κών Υπο­θέ­σε­ων, «για πρώ­τη φορά, το πρό­γραμ­μα το οποίο προ­κη­ρύσ­σε­ται με αυξη­μέ­νο προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό συνο­λι­κού (εθνι­κή και κοι­νο­τι­κή συμ­με­το­χή) ύψους 331,2 εκατ. ευρώ, περι­λαμ­βά­νει γονείς που εργά­ζο­νται τόσο στον ιδιω­τι­κό όσο και στο δημό­σιο τομέα, καθώς και μια νέα κατη­γο­ρία voucher για γονείς με υψη­λό­τε­ρα εισο­δή­μα­τα που φθά­νουν έως 42.000 ευρώ».

Ναπο­λέ­ων Σου­κα­τζί­δης Το μεγα­λείο ενός αγω­νι­στή της Αντί­στα­σης, του Θέμου Κορνάρου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο