Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή απαίτηση η καταδίκη των ναζί — Στο παραπέντε της έκδοσης της απόφασης — Χιλιάδες κόσμου έξω από το Εφετείο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Να κατα­δι­κα­στούν οι ναζί εγκλη­μα­τί­ες απαι­τούν εργα­ζό­με­νοι και λαϊ­κά στρώ­μα­τα με τη συγκέ­ντρω­σή τους στο μετρό «Αμπε­λό­κη­ποι» ύστε­ρα από κάλε­σμα δεκά­δων εργα­τι­κών Σωμα­τεί­ων και Συν­δι­κά­των, μαζι­κοί φορείς και φοι­τη­τι­κοί Σύλλογοι.

Δεκά­δες άλλω­στε είναι τα Συν­δι­κά­τα που έχουν προ­κη­ρύ­ξει στά­ση εργα­σί­ας για να διευ­κο­λυν­θούν οι εργα­ζό­με­νοι να συμ­με­τέ­χουν στην κινητοποίηση.

«Ο λαός απαι­τεί οι ναζί στη φυλα­κή» γρά­φει ένα μεγά­λο πανό του ΠΑΜΕ. «Οι φοι­τη­τές απαι­τούν οι ναζί να κατα­δι­κα­στούν» γρά­φει το πανό των Φοι­τη­τι­κών Συλ­λό­γων Αθήνας.

«Ο λαός δεν ξεχνά τσα­κί­ζει τους φασί­στες σε κάθε γει­το­νιά» φωνά­ζουν οι δια­δη­λω­τές οι οποί­οι είναι συγκρο­τη­μέ­νοι πίσω από τα πανό τους.

diki xrusis augis5 diki xrusis augis6 diki xrusis augis7 diki xrusis augis8 diki xrusis augis9 diki xrusis augis10 1 diki xrusis augis11 diki xrusis augis12 diki xrusis augis13 diki xrusis augis14 diki xrusis augis15 diki xrusis augis16 diki xrusis augis17 diki xrusis augis18 diki xrusis augis19 diki xrusis augis20

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο