Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Σύσκεψη για τη μάχη της 25ης Ιουνίου και την προετοιμασία ενόψει των δημοτικών εκλογών

Σε σύσκε­ψη για τη μάχη των βου­λευ­τι­κών εκλο­γών και την προ­ε­τοι­μα­σία ενό­ψει των δημο­τι­κών εκλο­γών συμ­με­τεί­χαν συνα­γω­νι­στές, συμπο­ρευό­με­νοι και φίλοι του ΚΚΕ που θα είναι υπο­ψή­φιοι με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στο Δήμο της Αθή­νας, οι εκλεγ­μέ­νοι δημο­τι­κοί & κοι­νο­τι­κοί σύμ­βου­λοι, καθώς και οι εκπρό­σω­ποι της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης σε φορείς και οργα­νι­σμούς του Δήμου.

Στη σύσκε­ψη που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το από­γευ­μα της Παρα­σκευ­ής 9 Ιου­νί­ου στο «Στέ­κι Πολι­τι­σμού και Νεα­νι­κής Δημιουρ­γί­ας της ΚΝΕ – Μάνος Λοΐ­ζος» ομι­λη­τής ήταν ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος και υπο­ψή­φιος Δήμαρ­χος Αθή­νας, ενώ στη συζή­τη­ση που ακο­λού­θη­σε έγι­ναν παρεμ­βά­σεις από τους υποψήφιους.

Υπο­ψή­φιοι με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση για το δημο­τι­κό συμ­βού­λιο και τα επτά κοι­νο­τι­κά συμ­βού­λια του δήμου Αθη­ναί­ων θα είναι και όλοι οι μέχρι τώρα εκλεγ­μέ­νοι σύμ­βου­λοι, καθώς και οι εκπρό­σω­ποί της στα ΔΣ των οργα­νι­σμών και τους φορείς του Δήμου.

Τα ψηφο­δέλ­τια της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο Δήμο της Αθή­νας θα συμπλη­ρω­θούν το επό­με­νο διά­στη­μα και με άλλους συνα­γω­νι­στές και φίλους του ΚΚΕ, καθώς και με μέλη και στε­λέ­χη του Κόμ­μα­τος από τις συνοι­κί­ες και εργα­σια­κούς χώρους της Αθήνας.

Ακο­λου­θούν τα ονό­μα­τα των συνα­γω­νι­στών που θα είναι υπο­ψή­φιοι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στο Δήμο της Αθήνας:

Δήμος Βάθης, ιδιω­τι­κός υπάλ­λη­λος. Δρα­στη­ριο­ποιεί­ται σε φορείς της περιο­χής Ασυρ­μά­του Πετραλώνων.

Γιώρ­γος Βιτζη­λαί­ος, Καθη­γη­τής Θετι­κών Επι­στη­μών στην ιδιω­τι­κή εκπαίδευση.

Βαγ­γε­λιώ Βουρ­λό­κα, Συντα­ξιού­χος Καθη­γή­τρια Φιλό­λο­γος. Έχει δια­τε­λέ­σει μέλος του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας.

Θωμάς Γιδα­ρά­κος, Μαθη­μα­τι­κός, πρώ­ην μέλος της ΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου.

Γιώρ­γος Δόνας, Για­τρός παθο­λό­γος. Ζει και εργά­ζε­ται ως ελεύ­θε­ρος επαγ­γελ­μα­τί­ας στα Σεπόλια.

Φανή Καβά­λα, Αντι­πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου μηχα­νι­κών Δήμου Αθή­νας και πρό­ε­δρος της Ένω­σης Μηχα­νι­κών Δημο­σί­ων Υπαλ­λή­λων Αττικής.

Έλλη Καλα­μα­ρά, εκδό­τρια, μέλος του ΔΣ της Πανελ­λή­νιας Ομο­σπον­δί­ας Εκδο­τών Βιβλιοπωλών.

Τζέ­νη Κόλ­λια, ηθο­ποιός. Από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Θεα­τρι­κών Σπου­δών του ΕΚΠΑ & της δρα­μα­τι­κής σχο­λής του Θεά­τρου Τέχνης «Κάρο­λου Κουν». Το 1997 παντρεύ­τη­κε τον Κώστα Καζά­κο με τον οποίο απέ­κτη­σε τρία παι­διά. Μένει στη Κυψέ­λη και προ­σπα­θεί να βοη­θή­σει την περιο­χή της και τους ανθρώ­πους της με οποιο­δή­πο­τε καλ­λι­τε­χνι­κό και δημιουρ­γι­κό τρόπο.

Ζαχα­ρού­λα Κονι­δά­κη, Καθη­γή­τρια Αγγλι­κών στο 4ο Γυμνά­σιο Αθη­νών, από­φοι­τος του Τμή­μα­τος Αγγλι­κών Σπου­δών του ΕΚΠΑ. Μέλος του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας.

Μαριάν­να Κού­τρα, ιδιω­τι­κή υπάλ­λη­λος. Ζει και δρα­στη­ριο­ποιεί­ται στους Αμπε­λό­κη­πους. Έχει εργα­στεί στο τμή­μα Δημο­σί­ων Σχέ­σε­ων και Εκδη­λώ­σε­ων του πολυ­κα­τα­στή­μα­τος ΜΙΝΙΟΝ, στη συνέ­χεια στο κοι­νω­φε­λές ίδρυ­μα του Ελλη­νι­κού Ερυ­θρού Σταυ­ρού και από το 2005 έως σήμε­ρα στον Ιδιω­τι­κό Τομέα.

Δημή­τρης Λαμπί­ρης, Μέλος του ΔΣ της Ένω­σης Λογι­στών Ελεγ­κτών Περι­φέ­ρειας Αττικής.

Βίκυ Μανιά­τη, καθη­γή­τρια Φυσι­κής Αγω­γής στη δευ­τε­ρο­βάθ­μια εκπαί­δευ­ση, προ­πο­νή­τρια στί­βου, ειδι­κή γραμ­μα­τέ­ας του Συν­δέ­σμου Ελλή­νων Προ­πο­νη­τών Κλα­σι­κού Αθλη­τι­σμού (ΣΕΠΚΑ).

Δήμη­τρα Μαρα­γκου­δά­κη, οικο­νο­μο­λό­γος, συντα­ξιού­χος τρα­πε­ζι­κή υπάλληλος.

Κατε­ρί­να Μαρ­γα­ρί­τη, σκη­νο­γρά­φος — ενδυ­μα­το­λό­γος, πρό­ε­δρος της Ένω­σης Γονέ­ων 4ης Δ.Κ. Αθή­νας και Γραμ­μα­τέ­ας της Πανελ­λή­νιας Ένω­σης Γονέ­ων Μου­σι­κών & Καλ­λι­τε­χνι­κών Σχολείων.

Δημή­τρης Ματζου­ρά­τος, Συντα­ξιού­χος Για­τρός-Καρ­διο­λό­γος, εκπρό­σω­πος της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο Κέντρο πρό­λη­ψης των Εξαρ­τή­σε­ων του Δήμου Αθηναίων.

Γιώρ­γος Ξαγο­ρά­ρης, Δικα­στι­κός Επι­με­λη­τής. Γεν­νή­θη­κε και μεγά­λω­σε στα Πετρά­λω­να και ανα­πτύσ­σει τη δρά­ση του στον επαγ­γελ­μα­τι­κό του χώρο, αυτόν των Δικα­στι­κών επιμελητών.

Θύμιος Παπα­δό­που­λος, μου­σι­κός, δεξιο­τέ­χνης πολυορ­γα­νί­στας πνευ­στών, συν­θέ­της και ενορχηστρωτής.

Νίκος Παπα­δό­που­λος, προ­πο­νη­τής μπά­σκετ στον Αθλη­τι­κό Πολι­τι­στι­κό Σύλ­λο­γο «Οιω­νός»

Μαρία Παρέ­ντη, Μεγά­λω­σε στους Αμπε­λό­κη­πους. Είναι Φιλό­λο­γος και Νομι­κός με εξει­δί­κευ­ση στην Εγκλη­μα­το­λο­γία. Ασχο­λεί­ται ενερ­γά με τη νομι­κή προ­στα­σία κακο­ποι­η­μέ­νων γυναικών.

Μαί­ρη Ραζή, Ηθο­ποιός, Διευ­θύ­ντρια του Θεά­τρου Πρό­βα και της Ανώ­τε­ρης Σχο­λής Δρα­μα­τι­κής Τέχνης Μαί­ρης Ραζή «Η Πρόβα».

Δημή­τρης Τζου­μά­κης, Ηθο­ποιός, σπού­δα­σε στη Δρα­μα­τι­κή Σχο­λή του Εθνι­κού Θεά­τρου και στη Δρα­μα­τι­κή Σχο­λή Βαφειά. Γνω­στός και αγα­πη­τός από τη συμ­με­το­χή του σε δεκά­δες κινη­μα­το­γρα­φι­κές και τηλε­ο­πτι­κές παρα­γω­γές, καθώς και θεα­τρι­κές παραστάσεις.

Παυ­σα­νί­ας Τσού­λας, Εκπαι­δευ­τι­κός — μηχα­νο­λό­γος στο 3ο Εσπε­ρι­νό ΕΠΑΛ Ν. Φιλα­δέλ­φειας. Γραμ­μα­τέ­ας του ΔΣ της Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας.

Εύα Φάμπα, Σολίστ και καθη­γή­τρια κιθά­ρας με διε­θνή καριέ­ρα και ανα­γνώ­ρι­ση, δια­τέ­λε­σε για χρό­νια μέλος της Διοί­κη­σης του Πανελ­λή­νιου Μου­σι­κού Συλλόγου.

Δήμη­τρα Δια­μα­ντο­πού­λου, Οδο­ντί­α­τρος, ασκεί το επάγ­γελ­μα στη περιο­χή των Άνω Πατησίων.

Μαριάν­θη Σοντά­κη, Ηθο­ποιός, τρα­γου­δί­στρια. Έχει πάρει μέρος σε πλή­θος θεα­τρι­κών παρα­στά­σε­ων, σε γνω­στές τηλε­ο­πτι­κές σει­ρές, ενώ τα τελευ­ταία χρό­νια ασχο­λεί­ται συστη­μα­τι­κά και με τη μετα­γλώτ­τι­ση παι­δι­κών ται­νιών, παράλ­λη­λα με την παρου­σία της με το γυναι­κείο κουαρ­τέ­το Donnarte σε συναυ­λί­ες και δισκο­γρα­φι­κές δουλειές.

lsathinas.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο