Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: «Κήρυκας μίσους και ρατσισμού ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου»

Την απα­ρά­δε­κτη ανάρ­τη­ση του Περι­φε­ρειάρ­χη Βορεί­ου Αιγαί­ου σε μέσο κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης καταγ­γέλ­λει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» Δήμου Χίου.

Συγκε­κρι­μέ­να, ο Κώστας Μου­τζού­ρης ανάρ­τη­σε στο προ­σω­πι­κό του προ­φίλ στο Facebook ανή­με­ρα της 28ης Οκτω­βρί­ου την εξής φρά­ση «Η κυβέρ­νη­ση μας οφεί­λει ένα νέο όχι στη νέα εισβο­λή (Βόρειο Αιγαίο 28- 10–19)».

Σε ανα­κοί­νω­σή της η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» σημειώ­νει πως ο περι­φε­ρειάρ­χης Β. Αιγαί­ου «Δεν βρή­κε να πει κου­βέ­ντα για την “εισβο­λή” του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στο Στε­φα­νο­βι­κειο στο Βόλο, για τις επε­κτά­σεις των βάσε­ων ελι­κο­πτέ­ρων στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη, στη Λάρι­σα, για τα σχέ­δια απο­θή­κευ­σης πυρη­νι­κών στον Άραξο.

Δε βρή­κε τίπο­τα να πει για το μακέ­λε­μα των λαών στη Μέση Ανα­το­λή, στη Λιβύη και αλλού που δημιουρ­γούν τις εκα­τόμ­βες προ­σφύ­γων και μεταναστών.

Δε βρή­κε να πει κου­βέ­ντα για το φασι­σμό και τα παρα­πλη­ρω­μα­τά του το ρατσι­σμό και την ξενο­φο­βία ανή­με­ρα 28ης Οκτωβρίου.

Δε βρή­κε να πει κου­βέ­ντα για την επαί­σχυ­ντη “εισβο­λή” της ΕΕ και των συμ­φω­νιών της που εγκλω­βί­ζουν στα νησιά μας τους πρό­σφυ­γες και μετα­νά­στες και έχουν μετα­τρέ­ψει τη χώρα μας σε φυλακή».

Σπέρ­νει ανέ­μους σημειώ­νει η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» προ­σθέ­το­ντας πως η θεω­ρία του «είναι θεω­ρία του παρελ­θό­ντος των δωσί­λο­γων, των ναζί που αιμα­το­κύ­λι­σαν τους λαούς, είναι θεω­ρία που στο πρό­σω­πο του Περι­φε­ρειάρ­χη πρέ­πει να κατα­δι­κα­στεί από όλους όσους αντι­στέ­κο­νται στο μίσος και στην απανθρωπιά».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο