Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 🚩 Την Κυριακή 2 Ιούνη, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! 🚩 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ!

Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής τον ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ!

Η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Και­σα­ρια­νής στέλ­νει θερ­μό αγω­νι­στι­κό χαι­ρε­τι­σμό στους Και­σα­ρια­νιώ­τες και Και­σα­ρια­νιώ­τισ­σες, τους φίλους και τις φίλες, σε όλους όσοι συμπο­ρεύ­τη­καν μαζί μας στην κάλ­πη και την ανέ­δει­ξαν σε πρώ­τη δύνα­μη στις δημο­τι­κές εκλο­γές. Τους δοκι­μα­σμέ­νους αγω­νι­στές που μας τίμη­σαν συμ­με­τέ­χο­ντας στο ψηφο­δέλ­τιο, τους εκα­το­ντά­δες φίλους και φίλες που έκα­ναν δική τους υπό­θε­ση το δυνά­μω­μα στις εκλο­γές και έδω­σαν τον καλύ­τε­ρό τους εαυ­τό για να εξα­σφα­λι­στεί το θετι­κό αυτό αποτέλεσμα.

Ιδιαί­τε­ρα ευχα­ρι­στού­με όλους όσοι έκα­ναν το βήμα για πρώ­τη φορά εκτι­μώ­ντας την πορεία και όλα όσα κατα­φέ­ρα­με αυτά τα πέντε χρό­νια, εκτι­μώ­ντας ότι βρε­θή­κα­με ατα­λά­ντευ­τα στο πλευ­ρό των λαϊ­κών στρω­μά­των της πόλης μας, στη­ρί­ζο­ντας τις ανά­γκες και τους αγώ­νες τους. Που ξεπέ­ρα­σαν τα εκβια­στι­κά διλήμ­μα­τα και τις ψεύ­τι­κες υπο­σχέ­σεις, τα παρα­πλα­νη­τι­κά λόγια και την ανοι­χτή συκο­φα­ντία.

Η στήριξή σας αυτή είναι το πρώτο βήμα για να συνεχίσουμε όλοι μαζί για τη νέα νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Για να μείνει ο Δήμος της Καισαριανής στήριγμα στις ανάγκες του λαού.

Η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση συγκέ­ντρω­σε ποσο­στό 29.9% αυξά­νο­ντας τις δυνά­μεις της σε ψήφους και ποσο­στό σε σχέ­ση με τον πρώ­το γύρο των εκλο­γών του 2014 που οδή­γη­σε στην ανά­δει­ξή της σε Δημο­τι­κή Αρχή της πόλης μας.

Το απο­τέ­λε­σμα αυτό απο­τε­λεί το μεγα­λύ­τε­ρο που έχει κατα­γρά­ψει η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στο δήμο μας τα τελευ­ταία 25 χρό­νια. Απο­τε­λεί επι­βε­βαί­ω­ση της πλα­τιάς ανα­γνώ­ρι­σης της προ­σπά­θειας, του έργου και των προ­τε­ραιο­τή­των που θέσα­με στη διοί­κη­ση του δήμου.

Με το απο­τέ­λε­σμα αυτό εκλέ­γο­νται οκτώ (8) δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι στο νέο δημο­τι­κό συμ­βού­λιο, που θα απο­τε­λούν την εγγύ­η­ση για την υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών ανα­γκών για την επό­με­νη τετρα­ε­τί­ας στο Δήμο μας.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας! Αναδεικνύουμε ξανά Δήμαρχο Καισαριανής τον ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο το λαό της Καισαριανής.

Κανένας εφησυχασμός, να μην υπάρξει ούτε μία χαμένη ψήφος την ερχόμενη Κυριακή!

Απευ­θυ­νό­μα­στε σε όλους αυτούς που έκα­ναν και άλλες επι­λο­γές μπρο­στά στην κάλ­πη, αλλά εκτι­μά­νε και εμπι­στεύ­ο­νται τη συνέ­πεια, την εντι­μό­τη­τα, τη μαχη­τι­κό­τη­τα που εκφρά­ζει η Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση.

Το δίλημ­μα που μπαί­νει μπρο­στά στην κάλ­πη είναι:

  • Θα συνε­χι­στεί η θετι­κή πορεία δίπλα στο λαό και τις ανά­γκες του, που έδω­σε απο­τε­λέ­σμα­τα, σημεί­ω­σε νίκες, αντα­πο­κρί­θη­κε στις προ­τε­ραιό­τη­τες της λαϊ­κής οικο­γέ­νειας;
  • ήΘα γυρί­σου­με πίσω σε Δήμο δια­χει­ρι­στή της αντι­λαϊ­κής πολι­τι­κής στο σβέρ­κο του λαού, χρε­ο­κο­πη­μέ­νο και παρα­δο­μέ­νο σε συμ­φέ­ρο­ντα και επι­χει­ρη­μα­τί­ες;

Τις ημέ­ρες που απο­μέ­νουν δίνου­με τον καλύ­τε­ρό μας εαυ­τό, δε λυπό­μα­στε κόπο και προ­σπά­θεια, για να φτά­σου­με όσο το δυνα­τόν πιο μακριά και στην τελευ­ταία γει­το­νιά, στο τελευ­ταίο σπί­τι και κάτοι­κο της πόλης μας.

Εξασφαλίζουμε ότι η Καισαριανή θα συνεχίσει την αγωνιστική της πορεία.

Υπερασπίζουμε όσα μαζί καταφέραμε!

ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ 

ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ!


pdfΑνα­κοί­νω­ση ΛΣ Καισαριανής

[πηγή]

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο