Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λιβάδι Ελασσόνας: Έντονα παράπονα από τους κατοίκους που δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν

Έντο­να είναι τα παρά­πο­να των κατοί­κων του Λιβα­δί­ου Ελασ­σό­νας καθώς δεν μπό­ρε­σαν να εμβο­λια­στούν όλα τα άτο­μα που έχουν δηλώ­σει ότι θέλουν να κάνουν το εμβό­λιο. Συγκε­κρι­μέ­να είχαν δηλω­θεί 239 άτο­μα για να εμβο­λια­στούν, ενώ η κινη­τή μονά­δα είχε μόνο 120 δόσεις.

Το θερ­μό­με­τρο έδει­χνε μηδέν βαθ­μούς Κελ­σί­ου και δεν ήταν λίγοι οι κάτοι­κοι, ανά­με­σα σε αυτούς και κάποια άτο­μα μεγά­λης ηλι­κί­ας, που περί­με­ναν έξω στο κρύο χωρίς να ξέρουν αν θα εμβολιαστούν.

Ο αντι­δή­μαρ­χος Ελασ­σό­νας σε θέμα­τα Υγεί­ας, Γ. Καρι­πί­δης, ο οποί­ος βρέ­θη­κε στο Λιβά­δι, έγι­νε δέκτης έντο­νων παρα­πό­νων από κατοί­κους του ορει­νού χωριού. «Δυστυ­χώς η ΥΠΕ για λόγους ασφά­λειας και καλής λει­τουρ­γί­ας της κινη­τής μονά­δας κάνει μόνο μέχρι 120 εμβο­λια­σμούς την ημέ­ρα. Πιστεύ­α­με ότι θα μπο­ρέ­σου­με να την κρα­τή­σου­με και δεύ­τε­ρη ημέ­ρα την κινη­τή μονά­δα αλλά δεν έγι­νε αυτό επει­δή είχε άλλα προ­γραμ­μα­τι­σμέ­να ραντε­βού», δήλω­σε ο Γ. Καρι­πί­δης. «Θα προ­σπα­θή­σου­με να κλεί­σου­με μια δεύ­τε­ρη μέρα, θέλου­με να εξυ­πη­ρε­τή­σου­με τον κόσμο αλλά αυτό πρέ­πει να γίνει σε συνεν­νό­η­ση με τον διοι­κη­τή της 5ης ΥΠΕ. Συνι­στού­με να κλεί­σουν ραντε­βού στο Κέντρο Υγεί­ας Ελασ­σό­νας», πρό­σθε­σε, υπο­στη­ρί­ζο­ντας πως «ο ρόλος μας σαν δημο­τι­κή αρχή είναι δια­με­σο­λα­βη­τι­κός, δηλα­δή συγκε­ντρώ­νου­με τον κόσμο. Δεν εκτι­μή­θη­κε σωστά ότι στο Λιβά­δι θα έχει 240 άτο­μα για εμβο­λια­σμό. Κατα­λα­βαί­νω το πρό­βλη­μα και θα προ­σπα­θή­σου­με να βρού­με μια δεύ­τε­ρη ημέρα».

Από την πλευ­ρά του, ο πρό­ε­δρος της κοι­νό­τη­τας δήλω­σε ότι αυτό που έγι­νε σήμε­ρα στο Λιβά­δι είναι απα­ρά­δε­κτο και κάλε­σε να ανα­λά­βουν οι υπεύ­θυ­νοι τις ευθύ­νες τους.

902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο