Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λιονέλ Μέσι: Συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

Η αδυ­να­μία της διοί­κη­σης της Μπαρ­τσε­λό­να να καλύ­ψει τις ανά­γκες του συμ­βο­λαί­ου του Μέσι, οδή­γη­σαν στο δια­ζύ­γιο μετα­ξύ του Αργε­ντί­νου σού­περ σταρ και της ισπα­νι­κής ομάδας.

Σύμ­φω­να με δημο­σιεύ­μα­τα από το εξω­τε­ρι­κό, ο Μέσι έχει ήδη συμ­φω­νή­σει με την Παρί Σεν Ζερ­μέν για να συνε­χί­σει την καριέ­ρα του.

Μάλι­στα, ο 34χρονος Αργε­ντί­νος θα υπο­γρά­ψει τριε­τές συμ­βό­λαιο με τους Παρι­ζιά­νους (2+1 χρό­νια), οι οποί­οι θέλουν να «κλεί­σουν» την συμ­φω­νία μέσα στο Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο. Μάλι­στα, μέσα στις επό­με­νες ώρες άνθρω­ποι της γαλ­λι­κής ομά­δας έχουν προ­γραμ­μα­τί­σει συνά­ντη­ση με τον ατζέ­ντη και πατέ­ρα του Μέσι, Χόρχε.

Η έλευ­ση του Μέσι στο Παρί­σι είναι πολύ πιθα­νόν να στεί­λει στην πόρ­τα της εξό­δου στον Κίλιαν Εμπα­μπέ. Σύμ­φω­να με τον Άντι Ονρού­μπια, ο οποί­ος απο­κά­λυ­ψε την συμ­φω­νία της γαλ­λι­κής ομά­δας με τον Σέρ­χιο Ράμος, ο Γάλ­λος επι­θε­τι­κός δεν ανα­νε­ώ­νει το συμ­βό­λαιο του με την Παρί, έχο­ντας ως σκο­πό να μετα­κο­μί­σει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο