Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λουλούδια στον τάφο του Μ. Θεοδωράκη από τον Δ. Κουτσούμπα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λου­λού­δια στον τάφο του Μίκη Θεο­δω­ρά­κη στο κοι­μη­τή­ριο του Γαλα­τά Χανί­ων κατέ­θε­σε το πρωί ο Γραμ­μα­τέ­ας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κου­τσού­μπας συνο­δευό­ταν από στε­λέ­χη του κόμ­μα­τός του, ενώ στο κοι­μη­τή­ριο τον υπο­δέ­χθη­κε ο πρό­ε­δρος του παγκρη­τί­ου συλ­λό­γου «Φίλων Μίκη Θεο­δω­ρά­κη», Γιώρ­γος Αγο­ρα­στά­κης. Ο γραμ­μα­τέ­ας της ΚΕ του ΚΚΕ βρέ­θη­κε και στον οικο­γε­νεια­κό τάφο της οικο­γέ­νειας Θεο­δω­ρά­κη στο ίδιο κοι­μη­τή­ριο όπου «ανα­παύ­ο­νται» οι γονείς του Μίκη και ο αδελ­φός του Γιάννης.

koytsoympas 2 koytsoympas tafos theodoraki 1 koytsoympas tafos theodoraki 2 koytsoympas tafos theodoraki 3 koytsoympas tafos theodoraki 4 koytsoympas tafos theodoraki 5 koytsoympas tafos theodoraki

Αμέ­σως μετά δήλω­σε: «Βρι­σκό­μα­στε εδώ για λίγα λου­λού­δια , στο μέρος που «ανα­παύ­ε­ται», ο Μίκης, εκεί που ήθε­λε, στον Γαλα­τά Χανί­ων, δίπλα στην οικο­γέ­νεια του, στους αγα­πη­μέ­νους του. Ο Μίκης είναι αθά­να­τος. Η μου­σι­κή του, τα τρα­γού­δια του, η παρα­κα­τα­θή­κη που άφη­σε θα μας συντρο­φεύ­ουν, θα συνο­δεύ­ουν τους καθη­με­ρι­νούς αγώ­νες αλλά και τους μελ­λο­ντι­κούς αγώ­νες του λαού μας, της νεο­λαί­ας μας. Αθάνατος».

Πηγή φωτό — βίντεο: 902.gr

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο