Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λύθηκαν τα προβλήματα σε Facebook και Instagram

Το Facebook ανα­κοί­νω­σε, σύμ­φω­να με το πρα­κτο­ρείο Ρόι­τερς, ότι απο­κα­τα­στά­θη­κε το τεχνι­κό πρό­βλη­μα που είχε ως συνέ­πεια την πολύ­ω­ρη αδυ­να­μία των χρη­στών του, καθώς και των χρη­στών των συγ­γε­νι­κών εφαρ­μο­γών του Instagram και Whatsapp, να στεί­λουν και να λάβουν εικό­νες, βίντεο και άλλα αρχεία.

Πολ­λοί χρή­στες σε όλο τον κόσμο — και στην Ελλά­δα- είχαν πρό­βλη­μα την Τετάρ­τη, το οποίο δεν έχει ακό­μη διευ­κρι­νι­σθεί πού ακρι­βώς οφειλόταν.

Το Facebook δήλω­σε ότι κατά τη διάρ­κεια εργα­σιών ρου­τί­νας για συντή­ρη­ση του δικτύ­ου του, προ­κλή­θη­κε ένα τεχνι­κό πρό­βλη­μα, που έκα­νε δύσκο­λη τη ζωή πολ­λών χρη­στών του διε­θνώς. Το Facebook αρνή­θη­κε να σχο­λιά­σει κατά πόσο θα απο­ζη­μιώ­σει τις επι­χει­ρή­σεις που δια­φη­μί­ζο­νται σε αυτό σε καθη­με­ρι­νή βάση.

Για άγνω­στο λόγο, προ­βλή­μα­τα παρου­σιά­σθη­καν και στο Twitter για ορι­σμέ­νους χρή­στες. Το δίκτυο ανα­κοί­νω­σε ότι έχουν «σχε­δόν κατά 100% λυθεί».

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι και το Ατέ­χνως είχε πρό­βλη­μα στις κοι­νο­ποι­ή­σεις του, από νωρίς το από­γευ­μα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο