Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λύσσαξαν οι ναζί της Χρυσής Αυγής που οι νησιώτες τους πέταξαν κλοτσηδόν απ’ την συγκέντρωση

Λύσ­σα­ξαν στην κυριο­λε­ξία τα φασι­στοει­δή της ναζι­στι­κής, εγκλη­μα­τι­κής Χρυ­σής Αυγής έπει­τα από την «πόρ­τα» που έφα­γαν στην συγκέ­ντρω­ση των νησιω­τών την Πέμ­πτη στην Αθήνα.

Οι συγκε­ντρω­μέ­νοι όχι μόνο γιού­χα­ραν τους υπό­δι­κους ναζί Κασι­διά­ρη και Γερ­με­νή (όπως και τον πρώ­ην χρυ­σαυ­γί­τη Λαγό), αλλά φώνα­ξαν και συν­θή­μα­τα όπως «έξω οι φασί­στες», δεί­χνο­ντας πως τα εγκλη­μα­τι­κά απο­λει­φά­δια του Χίτλερ είναι ανεπιθύμητα.

Το «κάζο» που έπα­θαν οι ναζί ήταν αρκε­τό για να ξεσα­λώ­σουν με αναρ­τή­σεις στις δια­δι­κτυα­κές φασι­στο­σε­λί­δες τους, βρί­ζο­ντας τους συγκε­ντρω­μέ­νος και εμφα­νί­ζο­ντας τους ως… «βου­λευ­τές και στε­λέ­χη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ». Για τέτοιο σκύ­λια­σμα μιλάμε…

Έχο­ντας πάρει θάρ­ρος από την κατά­πτυ­στη εισή­γη­ση της εισαγ­γε­λέα Αδ. Οικο­νό­μου που επι­χει­ρεί να τους «βγά­λει λάδι», προ­σπά­θη­σαν να καπη­λευ­τούν το ευαί­σθη­το ζήτη­μα του προ­σφυ­γι­κού, να χύσουν το βρω­με­ρό ρατσι­στι­κό τους δηλη­τή­ριο και έφα­γαν τα μού­τρα τους.

Ο λαός τους γύρι­σε την πλά­τη. Ας το χωνέ­ψουν και ας πάψουν να σκούζουν.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο