Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μάγδα Φύσσα: Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει

«Όλοι μαζί, κατα­φέ­ρα­με κάτι πολύ μεγά­λο. Είναι εκτός Βου­λής», επι­σή­μα­νε η Μάγδα Φύσ­σα σε δήλω­σή της στο ραδιό­φω­νο Αθή­να 9.84, ανα­φε­ρό­με­νη στην απο­τυ­χία επα­νε­κλο­γής της Χρυ­σής Αυγής στο ελλη­νι­κό Κοι­νο­βού­λιο, έπει­τα από 7 χρό­νια παρου­σία της. Επι­πλέ­ον η η μητέ­ρα του δολο­φο­νη­θέ­ντος Παύ­λου Φύσ­σα σημεί­ω­σε: «Υπάρ­χει μία αισιο­δο­ξία. Όπως το έχω στο μυα­λό μου ήταν μία μαυ­ρί­λα γύρω μας, ένα μαύ­ρο πράγ­μα και τώρα έχει εισχω­ρή­σει μια ακτί­να… έχει αρχί­σει να φωτί­ζει. Πιστεύω και με τη δικα­στι­κή από­φα­ση να ξεμπερ­δεύ­ου­με με αυτό το μόρ­φω­μα, να ξεμπερ­δέ­ψει η κοι­νω­νία από αυτό που λέγε­ται φασι­σμός-ναζι­σμός και να πάει εκεί που ήταν, στα έγκα­τα της γης, στις τρύ­πες τους. Κατα­φέ­ρα­με όμως κάτι. Όλοι μαζί, κατα­φέ­ρα­με κάτι πολύ μεγά­λο. Είναι εκτός Βου­λής. Αυτό είναι πολύ σημα­ντι­κό. Θα στα­μα­τή­σου­με να βλέ­που­με αυτές τις χυδαιό­τη­τες που βλέ­πα­με μέσα στη Βουλή».

«Εγώ τις έχω ζήσει όπως και όλοι όσοι είμα­στε στο δικα­στή­ριο. Με το χαμό του παι­διού μου τους έχω στο πετσί μου και δεν πρό­κει­ται να φύγουν ποτέ από πάνω μου, αλλά ας γλι­τώ­σει η κοι­νω­νία από αυτούς», συμπλήρωσε.

Ερω­τη­θεί­σα αν το Κερα­τσί­νι χαμο­γε­λά­ει λίγο περισ­σό­τε­ρο είπε: «Ναι σίγου­ρα χαμο­γε­λά­ει. Χαμο­γε­λά­ει και κλαί­ει μαζί».

«Από χθες το βρά­δυ άρχι­σαν να μου στέλ­νουν μηνύ­μα­τα και θεω­ρούν ότι είναι δική μου νίκη, αλλά θεω­ρώ ότι είμα­στε όλοι μαζί. Ό,τι έχου­με κατα­φέ­ρει το έχου­με κατα­φέ­ρει όλοι μαζί για­τί δεν είχα­με από που­θε­νά και από κανέ­ναν στή­ρι­ξη. Γίνε­ται μια δίκη, η δίκη του αιώ­να για εμέ­να, και δεν υπάρ­χει κάλυ­ψη από που­θε­νά, ενη­μέ­ρω­ση, μαγνη­το­σκό­πη­ση της δίκης. Και μεθαύ­ριο τα παι­διά εάν θέλουν να μάθουν τι ακρι­βώς έχει γίνει δεν θα υπάρ­χει κάποιο μέσο να το δουν- παρά μόνον το Παρα­τη­ρη­τή­ριο και αυτό με εθε­λο­ντι­κή πρω­το­βου­λία. Γι΄ αυτό λέω ότι η νίκη είναι όλων μας», υπο­γράμ­μι­σε η κ. Φύσσα.

Ανα­φο­ρι­κά με την εξέ­λι­ξη της δίκης, η Μάγδα Φύσ­σα τόνι­σε πως είναι εξαι­ρε­τι­κά σημα­ντι­κό ότι οι κατη­γο­ρού­με­νοι δεν θα έλθουν πλέ­ον με τη βου­λευ­τι­κή τους ιδιό­τη­τα και την έπαρ­ση που τους διέ­κρι­νε. «Είναι πολύ σημα­ντι­κό ότι οι κατη­γο­ρού­με­νοι δεν θα έλθουν με τη βου­λευ­τι­κή τους ιδιό­τη­τα και την έπαρ­ση που τους διέ­κρι­νε. Θα στα­μα­τή­σουν να έχουν και οι ίδιοι οι δικη­γό­ροι τους την έπαρ­ση που είχαν, για­τί έχου­με ακού­σει πολ­λές φορές πως η Χρυ­σή Αυγή είναι το τρί­το κόμ­μα, πως τους έχει εκλέ­ξει ο λαός και άλλα τέτοια… Και έτσι ήταν. Τους είχε εκλέ­ξει και τους είχε βγά­λει ο λαός, αλλά αυτό διορ­θώ­θη­κε», προσέθεσε.

«Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και στη δίκη, και κάποια στιγ­μή θα δικαιω­θού­με όλοι εμείς που παλέ­ψα­με για αυτό και πάνω απ΄ όλα θα δικαιω­θεί ο Παύ­λος. Πιστεύω πως θα κατα­δι­κα­στούν. Δεν πιστεύω με τίπο­τα ότι ο Παύ­λος θα το αφή­σει έτσι. Δεν υπάρ­χει περί­πτω­ση. Το αίμα του θα τους πνί­ξει», κατέ­λη­ξε η κ. Φύσσα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο