Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μέχρι και τον Κοψίδη επιστράτευσαν…

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ επι­στρα­τεύ­ει μέχρι και τους επαγ­γελ­μα­τί­ες γυρο­λό­γους της πολι­τι­κής για να συκο­φα­ντή­σουν το ΚΚΕ, μάλ­λον έχει φτά­σει στο απώ­τα­το της απελ­πι­σί­ας απέ­να­ντι στις τεκ­μη­ριω­μέ­νες θέσεις του Κόμ­μα­τος για τη συμ­φω­νία Τσί­πρα — Ζάεφ και τον αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κό σχε­δια­σμό στα Βαλκάνια. 

Ο λόγος για τον Μάκη Κοψί­δη, που επι­χει­ρεί μέσα από την «Αυγή» να κου­νή­σει το δάχτυ­λο στο ΚΚΕ, κατη­γο­ρώ­ντας το για ασυ­νέ­πεια (!) σε σχέ­ση με το ζήτη­μα της ΠΓΔΜ. Μάλι­στα! Το είδα­με κι αυτό! Ο Κοψί­δης να μιλά­ει για …ασυ­νέ­πεια! Ο άνθρω­πος που ξεκί­νη­σε από στέ­λε­χος του ΚΚΕ, πέρα­σε για λίγο και­ρό στην ΚΕΔΑ, όπου μάλ­λον δια­πί­στω­σε ότι δύσκο­λα θα λάμ­ψει το …πολι­τι­κό του άστρο, κι έτσι είπε να δοκι­μά­σει την τύχη του στον τότε «Συνα­σπι­σμό» (όπου εκλέ­χτη­κε και μέλος της ΚΕ). Στη συνέ­χεια μετα­πή­δη­σε στο γρα­φείο του Ευ. Βενι­ζέ­λου, μάλ­λον για να του δώσει κι εκεί­νου μαθή­μα­τα συνέ­πειας, για να περά­σει ύστε­ρα στους «Οικο­λό­γους Πρά­σι­νους» και να κατα­λή­ξει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και μιας και οι πολι­τι­κές του περα­τζά­δες δεν έχουν ευο­δω­θεί σε καμιά άλλη αξιο­ποί­η­σή του …ανα­δεί­χτη­κε σε χρή­σι­μο «Κου­κου­ε­δο­λό­γο», αφού μόνο ως τέτοιος μπο­ρεί να αξιοποιηθεί. 

Ε, ο άνθρω­πος αυτός, που απο­τε­λεί τον ορι­σμό του πολι­τι­κού ναυα­γί­ου, κου­νά­ει το δάχτυ­λο στο ΚΚΕ, φτά­νο­ντας να ισχυ­ρι­στεί ότι η συμ­φω­νία των Πρε­σπών απο­τε­λεί υλο­ποί­η­ση …λενι­νι­στι­κών θέσε­ων! Σε λίγο οι ΣΥΡΙ­ΖΑί­οι θα μας πουν ότι η ενί­σχυ­ση του ΝΑΤΟ είναι κι αυτή εφαρ­μο­γή της λενι­νι­στι­κής κληρονομιάς. 

Ενα «έλε­ος», δηλα­δή, κάπου πρέ­πει να ακουστεί…

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο