Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο

Προει­δο­ποι­η­τι­κό μήνυ­μα από την υπη­ρε­σία επι­κοι­νω­νιών εκτά­κτου ανά­γκης της Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας «112», για επι­κίν­δυ­να και­ρι­κά φαι­νό­με­να που θα πλή­ξουν την περιο­χή το επό­με­νο 48ωρο, εστά­λη στη 1:30 το μεση­μέ­ρι στους πολί­τες της Θεσσαλονίκης.

Το προει­δο­ποι­η­τι­κό μήνυ­μα που «έφτα­σε» στις οθό­νες των κινη­τών τηλε­φώ­νων κάνει λόγο για καται­γί­δες, ραγδαί­ες βρο­χο­πτώ­σεις και κεραυ­νούς στην ευρύ­τε­ρη περιο­χή και καλού­νται οι πολί­τες να απο­φεύ­γουν τις άσκο­πες μετα­κι­νή­σεις κατά τη διάρ­κεια των έντο­νων φαι­νο­μέ­νων, ακο­λου­θώ­ντας παράλ­λη­λα τις οδη­γί­ες αυτοπροστασίας.

Επί­σης, από την Αυτο­τε­λή Διεύ­θυν­ση Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας της Περι­φέ­ρειας Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας ανα­κοι­νώ­θη­κε ότι έχει εκδο­θεί έκτα­κτο δελ­τίο επι­κίν­δυ­νων και­ρι­κών φαι­νο­μέ­νων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμε­ρα Πέμ­πτη 24 Αυγούστου.

Τονί­ζε­ται πως το έκτα­κτο δελ­τίο επι­δεί­νω­σης του και­ρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ απο­τε­λεί και ιδιαί­τε­ρο προει­δο­ποι­η­τι­κό σήμα, προ­κει­μέ­νου να τεθούν σε κατά­στα­ση ετοι­μό­τη­τας πολι­τι­κής προ­στα­σί­ας οι αρμό­διοι φορείς.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο