Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως; Σουηδός επιστήμονας προτείνει κατανάλωση ανθρωπίνου κρέατος κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη!!!

Σου­η­δός επι­στή­μο­νας σε συνέ­δριο στη Στοκ­χόλ­μη τάχθη­κε υπέρ της κατα­νά­λω­σης ανθρώ­πι­νου κρέ­α­τος για την κατα­πο­λέ­μη­ση της υπερ­θέρ­μαν­σης του πλανήτη!!!

Ο Magnus Soderlund, καθη­γη­τής και ερευ­νη­τής στη Σχο­λή Οικο­νο­μι­κών Επι­στη­μών της Στοκ­χόλ­μης, στην ομι­λία του με τίτλο «Μπο­ρείς να φαντα­στείς να τρως ανθρώ­πι­νη σάρ­κα;», να «συνη­θί­σου­με να τρώ­με τρο­φές που συνή­θως δεν τρώ­με, όπως π.χ. ανθρώ­πι­νη σάρ­κα από πτώ­μα­τα», για να δημιουρ­γή­σου­με ένα βιώ­σι­μο μέλ­λον τροφίμων.

Εάν το κύριο εμπό­διο σε αυτήν την πρό­τα­ση είναι το ταμπού του κανι­βα­λι­σμού και το γεγο­νός ότι οι περισ­σό­τε­ροι άνθρω­ποι διστά­ζουν να φάνε ανθρώ­πι­νη σάρ­κα, πρό­σθε­σε, αυτό θα μπο­ρού­σε να ξεπε­ρα­στεί «ξεκι­νώ­ντας με το να πεί­σεις να το γευτείς.

Πριν το ανθρώ­πι­νο κρέ­ας γίνει η επό­με­νη τάση στη μαγει­ρι­κή, η ιστο­ρία δεί­χνει ότι υπήρ­χαν πιθα­νοί κίν­δυ­νοι για την υγεία.

Όπως θυμά­ται η New York Post , στα μέσα του 20ου αιώ­να, η ιατρι­κή άρχι­σε να ενδια­φέ­ρε­ται για μια νέα ασθέ­νεια που ανα­κα­λύ­φθη­κε στην Παπούα Νέα Γουι­νέα σε μια κανι­βα­λι­στι­κή φυλή αυτό­χθο­νων, που ονο­μα­ζό­ταν kuru. Μετα­ξύ 1950 και 1965, αυτή η εκφυ­λι­στι­κή ασθέ­νεια του νευ­ρι­κού συστή­μα­τος σκό­τω­σε περί­που 2.500 μέλη αυτής της φυλής.

Η αιτία αυτής της επι­δη­μί­ας; Μια μολυ­σμα­τι­κή πρω­τε­ΐ­νη που βρί­σκε­ται στον ανθρώ­πι­νο εγκε­φα­λι­κό ιστό. Πράγ­μα­τι, οι ανθρω­πο­φα­γι­κές νεκρι­κές τελε­τές της φυλής οδή­γη­σαν γυναί­κες και παι­διά να κατα­να­λώ­σουν τα σώμα­τα του νεκρού, συμπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νου του εγκε­φά­λου και του κεντρι­κού νευ­ρι­κού συστήματος.

Πηγή: cnews.fr

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο