Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαζέψτε τον: Ο Μαρσέλο ήρθε στον Ολυμπιακό επειδή ο Μητσοτάκης «ανεβάζει την Ελλάδα»!

Μα δεν υπάρ­χει κανέ­νας να τον μαζέ­ψει; Κάποιος, τελο­σπά­ντων, που να τον νοιά­ζε­ται και να τον σώσει απ’ τον δημό­σιο αυτοεξευτελισμό;

Ο λόγος για τον υπουρ­γό Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων Άδω­νι Γεωρ­γιά­δη, ο οποί­ος στη προ­σπά­θειά του να υμνή­σει τον Κυριά­κο Μητσο­τά­κη χρη­σι­μο­ποί­η­σε μέχρι και τη μετα­γρα­φή του Βρα­ζι­λιά­νου ποδο­σφαι­ρι­στή Μαρ­σέ­λο στον Ολυμπιακό!

Απο­θε­ώ­νο­ντας το «γλεί­ψι­μο» προς τον πρω­θυ­πουρ­γό (αλλά και στον ισχυ­ρό άντρα του Ολυ­μπια­κού Β. Μαρι­νά­κη), ο Γεωρ­γιά­δης ισχυ­ρί­στη­κε ότι ο Βρα­ζι­λιά­νος άσος ήρθε στον Ολυ­μπια­κό εξαι­τί­ας της… συνο­λι­κής ανα­βάθ­μι­σης της χώρας που οφεί­λε­ται στον Κ. Μητσοτάκη!!

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, ο πρώ­ην βου­λευ­τής του ΛΑΟΣ και νυν υπουρ­γός της κυβέρ­νη­σης Μητσο­τά­κη, δήλω­σε σε εκπο­μπή στο «MEGA»:

«Αν και Πανα­θη­ναϊ­κός, είναι τερά­στια υπό­θε­ση να έρχε­ται ο Μαρ­σέ­λο στον Ολυ­μπια­κό. Συνο­λι­κά για το ελλη­νι­κό ποδό­σφαι­ρο είναι μεγά­λη επι­τυ­χία. Τερά­στιος παί­κτης., Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον πρό­ε­δρο του Ολυμπιακού.Έπαιξε ρόλο το όνο­μα της Ελλά­δας. Ανε­βά­ζει την Ελλά­δα ο Μητσο­τά­κης, απο­φά­σι­σε ο Μαρ­σέ­λο να έρθει στον Ολυ­μπια­κό. Απλά είναι τα πράγ­μα­τα. Αν ήταν τόπος μπί­χλας η Ελλά­δα σιγά μην ερχό­ταν ο Μαρ­σέ­λο. Για να έρθει ο Μαρ­σέ­λο, βλέ­πει μια Ελλά­δα που πάει μπροστά».

Ξανα­ε­πα­να­λαμ­βά­νου­με: Δεν υπάρ­χει κανέ­νας να τον μαζέψει;

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο