Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαζέψτε τον! Παραλήρημα του Αδ. Γεωργιάδη κατά των «άθεων» για τη θεία κοινωνία!

Είναι υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης σε ευρω­παϊ­κή χώρα εν έτει 2020. Κι’ όμως, προ­κει­μέ­νου να ευχα­ρι­στή­σει το υπερ­συ­ντη­ρη­τι­κό ακρο­α­τή­ριο του και την εκκλη­σια­στι­κή ιεραρ­χία, δε διστά­ζει να προ­βαί­νει από τηλε­ο­ρά­σε­ως σε σκο­τα­δι­στι­κά παρα­λη­ρή­μα­τα που θα ζήλευε μέχρι και ο φασί­στας πρώ­ην μητρο­πο­λί­της Καλα­βρύ­των Αμβρόσιος.

Ο λόγος φυσι­κά για τον Άδω­νι Γεωρ­γιά­δη ο οποί­ος κατά τη διάρ­κεια της παρου­σί­ας του σε πρω­ϊ­νή εκπο­μπή του ΣΚΑΪ επι­χεί­ρη­σε να υπε­ρα­σπι­στεί την — ανεύ­θυ­νη, σκο­τα­δι­στι­κή και άκρως επι­κίν­δυ­νη για τη δημό­σια υγεία — θέση της Ιεράς Συνό­δου για το ζήτη­μα της θεί­ας κοινωνίας.

Ερχό­με­νος αντι­μέ­τω­πος με το δημο­σιο­γρά­φο Ανδρέα Πετρό­που­λο, ο Γεωρ­γιά­δης ξέσπα­σε κατά των «άθε­ων», φτά­νο­ντας στο σημείο να πει πως όσοι δεν πιστεύ­ουν απα­γο­ρεύ­ε­ται να μιλά­νε για το θέμα!!

«Πιστεύ­εις εσύ; Πιστεύ­εις;» είπε απευ­θυ­νό­με­νος επι­τα­κτι­κά στο δημο­σιο­γρά­φο για να κατα­λή­ξει: «Οι άθε­οι να μεί­νουν μόνοι τους, όχι με μας».

Το επα­να­λαμ­βά­νου­με. Ο εν λόγω κύριος είναι υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης της ελλη­νι­κής κυβέρ­νη­σης. Στην Ευρώ­πη του 2020. Ας τον μαζέ­ψει ο κ. Μητσοτάκης…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο