Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαζέψτε τους πριν μας ξεκάνουν όλους…

Έκλει­σε τα σχο­λεία, γέμι­σαν οι καφε­τέ­ριες με κόσμο. Έκλει­σε καφέ και λοι­πούς χώρους συγ­χρω­τι­σμού πολ­λών ανθρώ­πων. Έκλει­σε καφέ γέμι­σαν οι παρα­λί­ες. Τις έκλει­σε κι αυτές.

Τους καφε­τζή­δες και τις κομ­μώ­τριες που παρά την απα­γό­ρευ­ση ανοί­γoυν το μαγα­ζί τους, τους τσα­κώ­νει και τους στέλ­νει στο Αυτόφωρο.

Για το δεί­πνο των ηλι­θί­ων (βου­λευ­τών ΝΔ) κου­βέ­ντα από τον Κυρ. Μητσο­τά­κη που απο­φά­σι­σε όλα τα προη­γού­με­να και μας καλεί να δεί­ξου­με υπευθυνότητα.

Με τους παπά­δες που κοι­νω­νού­σαν σήμε­ρα τους πιστούς με το ίδιο κου­τά­λι, ισχύ­ουν άλλα μέτρα και σταθ­μά; Έπρε­πε να το δού­με να γίνε­ται, δεν το περι­μέ­να­με; Γέμι­σαν τα Μέσα (Αθη­ναϊ­κά και τοπι­κά) με φωτο­γρα­φί­ες πιστών να λαμ­βά­νουν τη Θεία Κοινωνία.

theia koinonia 1

Και αν πρέ­πει κάποιοι να πάνε στο Αυτό­φω­ρο δεν είναι οι παπά­δες. Αυτοί ενερ­γούν κατά τις «ιερές» εντο­λές της Ιεράς Συνόδου.

Είναι ο Ιερώ­νυ­μος και οι μητρο­πο­λί­τες, που είναι υπεύ­θυ­νο και υπό­λο­γοι για αυτό που συνέ­βη (και σήμε­ρα) στην Εκκλη­σία. Είπαν τόσα τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες, προ­σπά­θη­σαν να μας πεί­σουν ότι δεν είναι ενά­ντια στην επι­στή­μη και τη σέβο­νται, υπο­τί­θε­ται ότι έκα­ναν κάλε­σμα να γίνουν σεβα­στές οι οδη­γί­ες του ΕΟΔΥ, για τη Θεία Κοι­νω­νία κου­βέ­ντα δεν είπαν. Το άφη­σαν στην κρί­ση του κλη­ρι­κού και του πιστού!!!

Είναι υπεύ­θυ­νη και υπό­λο­γη η Εκκλη­σία. Η στά­ση της είναι επι­κίν­δυ­νη γα την κοι­νω­νία, εχθρι­κή στον άνθρω­πο και εγκληματική.

Πριν μας ξεκά­νουν όλους, οφεί­λει η πολι­τεία να σφρα­γί­σει τις εκκλη­σί­ες. Δε θα προ­το­τυ­πή­σει. Αντί­στοι­χες απο­φά­σεις έχουν ληφθεί σε άλλες χώρες. Ακό­μη και ορθό­δο­ξες εκκλη­σί­ες ανά τον κόσμο έλα­βαν αντί­στοι­χα μέτρα. Η Εκκλη­σία (Ιερά Σύνο­δος) της Ελλά­δος απο­δεί­χτη­κε για μια ακό­μη φορά κατώ­τε­ρη των περιστάσεων.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο