Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Μαζί και Δυνατοί»: Σε εξέλιξη η μεγάλη συναυλία για τους καλλιτέχνες απέναντι από το Θέατρο «Rex»

Πλή­θος κόσμου συμ­με­τέ­χει στη μεγά­λη συναυ­λία που πραγ­μα­το­ποιεί­ται στο κέντρο της Αθή­νας για την στή­ρι­ξη του αγώ­να των καλ­λι­τε­χνών. Την διορ­γα­νώ­νουν ο Πανελ­λή­νιος Μου­σι­κός Σύλ­λο­γος (ΠΜΣ) και το Πανελ­λή­νιο Σωμα­τείο Ελλή­νων Τρα­γου­δι­στών (ΠΣΕΤ), στην πλα­τεία Δικαιο­σύ­νης (Σαντα­ρό­ζα) απέ­να­ντι από το κτί­ριο του Εθνι­κού Θεά­τρου «Ρεξ», με τη συμ­με­το­χή δεκά­δων καλλιτεχνών.

Καλ­λι­τέ­χνες, μαθη­τές καλ­λι­τε­χνι­κών σχο­λεί­ων, σπου­δα­στές καλ­λι­τε­χνι­κών σχο­λών, ανά­με­σα τους και σύσ­σω­μο σχε­δόν το τμή­μα κινη­μα­το­γρά­φου στα Ψαχνά, εργα­ζό­με­νοι βρί­σκο­νται ήδη στον χώρο, τρα­γου­δούν και διεκ­δι­κούν… Τρα­γου­δούν και δεί­χνουν την αλλη­λεγ­γύη στους δοκι­μα­ζό­με­νους λαούς της Τουρ­κί­ας και της Συρί­ας. Ο ένας με τον άλλο οι καλ­λι­τέ­χνες ανε­βαί­νουν στη σκη­νή στέλ­νο­ντας μήνυ­μα ανυ­πο­χώ­ρη­του αγώνα.

Η σημε­ρι­νή μεγά­λη συναυ­λία είναι άλλος ένας κρί­κος στον μεγά­λο αγώ­να των καλ­λι­τε­χνι­κών σωμα­τεί­ων και σπου­δα­στών των καλ­λι­τε­χνι­κών σχο­λών που κοντά δύο μήνες τώρα βρί­σκο­νται στον δρό­μο δια­τρα­νώ­νο­ντας ότι δεν πάνε πίσω από τις ανά­γκες τους, να παρ­θούν πίσω το απα­ρά­δε­κτο ΠΔ 85/22 και η κυβερ­νη­τι­κή τρο­πο­λο­γία 1565/23.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο