Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαζική διαμαρτυρία για το φρικτό έγκλημα στα Κεραμειά Χανιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με περισ­σό­τε­ρα από 70 αυτο­κί­νη­τα πολί­τες του νομού Χανί­ων, με την στή­ρι­ξη της Πανελ­λα­δι­κής Φιλο­ζω­ι­κής Περι­βαλ­λο­ντι­κής Ομο­σπον­δί­ας, δια­μαρ­τυ­ρή­θη­καν με αυτο­κι­νη­το­πο­μπή σήμε­ρα στα Χανιά για το φρι­κτό έγκλη­μα στα Κερα­μειά Χανιών αλλά και ενά­ντια σε όλες τις φρι­κτές κακο­ποι­ή­σεις, παθη­τι­κές και ενερ­γη­τι­κές, των ζώων που είναι χιλιά­δες στην χώρα μας και μαθαί­νου­με μόνο ένα μικρό κομ­μά­τι τους, ενά­ντια στην πρα­κτι­κή της φόλας που είναι καθημερινότητα.

Η συμ­με­το­χή ήταν πολύ μεγά­λη όπως και η απο­δο­χή του κόσμου στον δρό­μο που έδι­νε συγ­χα­ρη­τή­ρια, δήλω­νε συμπα­ρά­στα­ση στον αγώ­να, ζητού­σε να τιμω­ρη­θούν οι βασανιστές.

egklima1Είναι προ­φα­νές ότι η πλειο­ψη­φία του κόσμου έχει αγα­να­κτή­σει να βλέ­πει τα αθώα, ανυ­πε­ρά­σπι­στα πλά­σμα­τα να εγκα­τα­λεί­πο­νται, να λιμο­κτο­νούν, να αλυ­σο­δέ­νο­νται για πάντα, να κρε­μιού­νται εκδι­κη­τι­κά, να βασα­νί­ζο­νται από εγκλη­μα­τί­ες, να χρη­σι­μο­ποιού­νται ως εργα­λεία, να πεθαί­νουν μαρ­τυ­ρι­κά από το σαδι­στι­κό έγκλη­μα της φόλας.

Πεντα­με­λής αντι­προ­σω­πεία των δια­δη­λω­τών συνα­ντή­θη­κε με τις αρχές στο Αστυ­νο­μι­κό Μέγα­ρο Χανί­ων και ζήτη­σε να βρε­θούν οι εγκλη­μα­τί­ες στα Κεραμειά.

Είναι προ­φα­νές ότι ο πραγ­μα­τι­κές ευθύ­νες βρί­σκο­νται στα ανύ­παρ­κτα μέτρα όλων των κυβερ­νή­σε­ων που πέρα­σαν από την χώρα για την προ­στα­σία των ζώων και την ενη­μέ­ρω­ση και δια­παι­δα­γώ­γη­ση του κόσμου αλλά και στην ατι­μω­ρη­σία των δολο­φό­νων και των βασα­νι­στών. Ό,τι έχει γίνει για τα ζώα μέχρι τώρα στη χώρα μας έχει γίνει απο­κλει­στι­κά και μόνο με τον ανι­διο­τε­λή και αφο­σιω­μέ­νο αγώ­να των ανθρώ­πων που ασχο­λού­νται και τα προ­στα­τεύ­ουν, ενώ παράλ­λη­λα ενη­με­ρώ­νουν και αφυ­πνί­ζουν τον λαό.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο