Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μαρία Κομνηνάκα από τα Βατερά: Η απουσία της πρόληψης μας κάνει για άλλη μία φορά να μετράμε τις πληγές μας

«Στα Βατε­ρά γίνο­νται απο­κα­ΐ­δια τα επι­χει­ρή­μα­τα της κυβέρ­νη­σης ότι υπάρ­χει πλή­ρης ετοι­μό­τη­τα για την αντι­με­τώ­πι­ση των πυρ­κα­γιών, ότι υπάρ­χει στε­λέ­χω­ση και εξο­πλι­σμός» υπο­γράμ­μι­σε σε δήλω­σή της η βου­λευ­τής του ΚΚΕ Μαρία Κομνη­νά­κα από τη Λέσβο και από τις πλη­γεί­σες περιο­χές, όπου και βρίσκεται.

Υπο­γράμ­μι­σε τις λιγο­στές πυρο­σβε­στι­κές δυνά­μεις που προ­σπα­θούν να σώσουν ότι σώζε­ται, την προ­σπά­θεια κατοί­κων και εθε­λο­ντών να βοη­θή­σουν και πως η βοή­θεια «πέφτει στο κενό όταν η απου­σία της πρό­λη­ψης μας κάνει για άλλη μία φορά να μετρά­με τις πλη­γές μας».

Απαί­τη­σε να στα­λούν δυνά­μεις και μέσα της Πυρο­σβε­στι­κής αλλά και να βοη­θη­θούν οι άνθρω­ποι σε ότι αφο­ρά τη στέ­γα­σή τους, καθώς η περιο­χή των Βατε­ρών παρα­μέ­νει χωρίς νερό και ρεύμα.

Τέλος υπο­γράμ­μι­σε πως το ΚΚΕ με ότι δυνά­μεις δια­θέ­τει θα βοη­θή­σει στο έργο της κατά­σβε­σης της πυρ­κα­γιάς, καθώς από το πρωί μέλη και φίλοι του ΚΚΕ βρί­σκο­νται και συν­δρά­μουν στην κατάσβεση.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο