Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μεγάλη συναυλία διεκδίκησης & διαμαρτυρίας στον κόμβο της Στροφυλιάς

Μεγά­λη συναυ­λία διεκ­δί­κη­σης και δια­μαρ­τυ­ρί­ας για την κυβερ­νη­τι­κή απρα­ξία, δύο μήνες μετά την τερά­στια κατα­στρο­φή, διορ­γα­νώ­νει η Συντο­νι­στι­κή Επι­τρο­πή Αγώ­να Πυρο­πλή­κτων Β. Εύβοιας, σήμε­ρα Σάβ­βα­το 2 Οκτώ­βρη, 19.00 στον κόμ­βο της Στροφυλιάς.

🎶  🎤  Οι καλ­λι­τέ­χνες που θα πάρουν μέρος  είναι: Ρίτα Αντω­νο­πού­λου, Σπύ­ρος Γραμ­μέ­νος, Παντε­λής Θαλασ­σι­νός, Πολυ­ξέ­νη Καρά­κο­γλου, Βαγ­γέ­λης Κορα­κά­κης, Παντε­λής Κυρα­μαρ­γιός, Μιρέ­λα Πάχου, Νίκος Φάκα­ρος.

«Συνε­χί­ζου­με να τους ταρα­κου­νά­με ακό­μα περισ­σό­τε­ρο, ακό­μα περισ­σό­τε­ροι και με μεγα­λύ­τε­ρη ορμή μέχρι να τα κατα­φέ­ρου­με», τονί­ζει στο κάλε­σμα η Συντο­νι­στι­κή Επι­τρο­πή Αγώ­να και σημειώ­νει πως «δίνου­με συνέ­χεια στον αγώ­να μας, πιο μαχη­τι­κά για να μεί­νου­με στον τόπο μας».

Από­φα­ση για παρου­σία αντι­προ­σω­πεί­ας του έχει πάρει, το Εργα­τι­κό Κέντρο Λαμί­ας, το οποίο θα παρα­δώ­σει και την πρώ­τη δόση από το χρη­μα­τι­κό ποσό που συγκέ­ντρω­σε για τη στή­ρι­ξη των πυρόπληκτων.

Μαχητική απάντηση στην κοροϊδία κυβέρνησης, τοπικών αρχών

Με τα ψέμα­τα και την κοροϊ­δία της κυβέρ­νη­σης, της περι­φε­ρεια­κής και τοπι­κής διοί­κη­σης να συνε­χί­ζο­νται, ο λαός της περιο­χής αντι­λαμ­βά­νε­ται όλο και περισ­σό­τε­ρο πως μόνο μέσα από τον συλ­λο­γι­κό και μαζι­κό αγώ­να θα μπο­ρέ­σει να συνε­χί­σει να ζει στον τόπο του.

Οι εξαγ­γε­λί­ες της κυβέρ­νη­σης για απο­ζη­μιώ­σεις και μέτρα στή­ρι­ξης δεν αντα­πο­κρί­νο­νται ούτε στο ελά­χι­στο στις ανά­γκες και τις ζημιές που έχουν προ­κλη­θεί. Αντι­δια­βρω­τι­κά έργα έχουν ξεκι­νή­σει μόνο στην περιο­χή της Λίμνης. Για ουσια­στι­κά έργα αντι­πλημ­μυ­ρι­κής θωρά­κι­σης δεν έχει ακό­μη εκπο­νη­θεί καμία μελέ­τη, ενώ η περι­φε­ρεια­κή αρχή «βαφτί­ζει» αντι­πλημ­μυ­ρι­κή προ­στα­σία τους καθα­ρι­σμούς ρεμά­των και χει­μάρ­ρων, που θα έπρε­πε να γίνο­νται κάθε χρόνο.

Την ίδια στιγ­μή που τα μέτρα για τη στή­ρι­ξη και την προ­στα­σία του λαού προ­χω­ρούν με ρυθ­μούς χελώ­νας, η κυβέρ­νη­ση, με την επι­τρο­πή Μπέ­νου και τους υπουρ­γούς που περι­δια­βαί­νουν στα κρυ­φά την περιο­χή, προ­χω­ρά τους σχε­δια­σμούς της για να μετα­τρα­πούν η καμέ­νη γη και η συμ­φο­ρά του λαού σε πεδίο κερ­δο­φο­ρί­ας για μια σει­ρά από μεγά­λους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομίλους.


Πούλμαν Pullman

Για τη μετακίνηση

Η Ένω­ση Ιδιω­τι­κών Υπαλ­λή­λων Χαλ­κί­δας, το Συν­δι­κά­το Τρο­φί­μων και Ποτών Εύβοιας και το Συν­δι­κά­το Τρο­φί­μων και Ποτών Ν. Βοιω­τί­ας συμ­με­τέ­χουν στην εκδήλωση.
Για να διευ­κο­λυν­θεί η συμ­με­το­χή, λεω­φο­ρεία θα ανα­χω­ρή­σουν στις 5 μ.μ. από τον Βούρ­κο, στη Χαλ­κί­δα.  Δηλώ­σεις συμ­με­το­χής στα τηλέ­φω­να: 6972416284, 6951211205 και στο 6984897178.

Λεω­φο­ρείο έχει ναυ­λώ­σει και ο Σύλ­λο­γος Εργα­ζο­μέ­νων Νοσο­κο­μεί­ου Χαλ­κί­δας, το οποίο θα ανα­χω­ρή­σει στις 4.30 μ.μ. από τον χώρο του νοσο­κο­μεί­ου (δηλώ­σεις συμ­με­το­χής να γίνο­νται στα τηλέ­φω­να 6987783430 και 6972262707), ενώ ο Σύλ­λο­γος θα παρα­δώ­σει και είδη πρώ­της ανά­γκης που έχει συγκεντρώσει.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο